masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ اسانس مورد نتیجه آنالیز شیمیایی حاصل از اسانس مورد: برگهای این گیاه دارای 2ـ5/1 درصد حجمی اسانس است که قسمت عمده آن را ترپینولن (Terpinolen) 4/30%، سینئول، لینالول، ترپینئول (Terpineol)، لینالیل استات تشکیل میدهد . همچنین در برگ گیاه علاوه بر اسانس، تانن، فلاونوئید، ویتامین C (به میزان 82 میلیگرم در صد گرم برگ خشک) وجود داشته و فاقد آلکالوئید و گلیکوزیدهای قلبی بوده است . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده