masi eng 47,042 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ نام علمی:Mentha spicata اندام مورد استفاده:برگ رنگ:زرد ترکیبات شیمیایی در نتیجه آنالیز اسانس نعناع عبارتند از: آلفا پینن،بتا پینن، کارون ، 8-1سینئول، لینالول ، لیمونن و میرسن. انواع اسانس نعناع:اسانس نعناع با کارون 37% اسانس نعناع با کارون 60% و اسانس نعناع با کارون 70% کاربرد اسانس نعناع : در صنایع دارویی ، صنایع غدایی ، لبنی ( دوغ ) و آرایشی بهداشتی. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .