رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

نام علمی:Mentha piperita

اندام مورد استفاده:برگ

رنگ:زرد

ترکیبات شیمیایی در نتیجه آنالیز اسانس نعناع فلفلی عبارتند از ژرماسن،ایزو منتون،لیمونن،منتول،8و1سینيول،آلفا پینن،بتا پینن،پولگون،ترانس سابینن

هیدرات،منتون،منتوفوران و متیل استات .

انواع اسانس نعناع فلفلی:اسانس نعناع فلفلی با منتول 50% و اسانس نعناع فلفلی با منتول 70%

کاربرد اسانس نعناع فلفلی:صنایع دارویی،غذایی و آرایشی بهداشتی.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...