masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نام علمی:Mentha piperita اندام مورد استفاده:برگ رنگ:زرد ترکیبات شیمیایی در نتیجه آنالیز اسانس نعناع فلفلی عبارتند از ژرماسن،ایزو منتون،لیمونن،منتول،8و1سینيول،آلفا پینن،بتا پینن،پولگون،ترانس سابینن هیدرات،منتون،منتوفوران و متیل استات . انواع اسانس نعناع فلفلی:اسانس نعناع فلفلی با منتول 50% و اسانس نعناع فلفلی با منتول 70% کاربرد اسانس نعناع فلفلی:صنایع دارویی،غذایی و آرایشی بهداشتی. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده