sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ این نرم افزار با حجم کم و محیط ساده قادر است تصاویر با فرمت BMP, JPG, TIF, GIF, PNG را به فرمت های رایج اتوکد مانند DXF, HPGL, EMF, WMF تبدیل کند .این نرم افزار از خاصیت Drag and Drap پشتیبانی میکند و شما تنها با کشیدن تصاویر به محیط نرم افزار ان را به فرمت دلخواه اتوکدی تبدیل کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
rozhano_88 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ سلام ببخشید من یه عکس با فرمت jpg دادم اما نمیشه . 1 لینک به دیدگاه
rozhano_88 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ مراحل کرک و نصبش رو انجام دادم اما هر عکسی میدم failed میشه لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۵ سلام ببخشید من یه عکس با فرمت jpg دادم اما نمیشه . ببخشید من امتحان کردم...مشکلی نداست... نمی دونم چه طور می تونم کمکتون کنم... شاید مشکل از ورژنش هست که رو سیستم شما جواب نمیده... تو گوگل این نرم افزار رو باز سرچ کنین...ورژن جدید شده یا کرک شده اش شاید برای سیستم شما بهتر جواب بده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده