e.t 1423 ارسال شده در 17 دی، 2016 سلام دوستااااااان یه پروژه ی RFID دارم میخوام خط به خط تحلیل کنم .دوستایی که مایلن خودشونهم یاد بگیرن بیان و نظر بدن و راهنمایی کنن . اینم لینکش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
e.t 1423 مالک ارسال شده در 17 دی، 2016 بفرررمایید اینجا هم گذاشتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 19 دی، 2016 درود من بر کارم میخوام از سیستم rfid استفاده کنم این چیزی ک من میخوام تو صنعت استفاده میشه و برای ردیابی محصوله...... شما تا حالا کار کردین با rfid?? میخوام تحت شبکه به plc وصل کنم 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 20 دی، 2016 بفرررمایید اینجا هم گذاشتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام الهه خانوم یه هدر فایل lcd.h هم داره، توابعی که استفاده می کنه احتمالا داخل اون تعریف شده. 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 20 دی، 2016 سلام الهه خانومیه هدر فایل lcd.h هم داره، توابعی که استفاده می کنه احتمالا داخل اون تعریف شده. ایمان تو جوابمو بده....میتونی همچین چیزی برام طراحی کنی؟؟ 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 20 دی، 2016 ایمان تو جوابمو بده....میتونی همچین چیزی برام طراحی کنی؟؟ نه مهدی جان، طرز کارش رو نمی دونم چجوریه. فقط یه نگاهی به کدی که الهه گذاشت کردم. 1
ارسال های توصیه شده