e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۵ سلام دوستااااااان یه پروژه ی RFID دارم میخوام خط به خط تحلیل کنم .دوستایی که مایلن خودشونهم یاد بگیرن بیان و نظر بدن و راهنمایی کنن . اینم لینکش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
e.t 1423 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۵ بفرررمایید اینجا هم گذاشتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ درود من بر کارم میخوام از سیستم rfid استفاده کنم این چیزی ک من میخوام تو صنعت استفاده میشه و برای ردیابی محصوله...... شما تا حالا کار کردین با rfid?? میخوام تحت شبکه به plc وصل کنم 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ بفرررمایید اینجا هم گذاشتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام الهه خانوم یه هدر فایل lcd.h هم داره، توابعی که استفاده می کنه احتمالا داخل اون تعریف شده. 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ سلام الهه خانومیه هدر فایل lcd.h هم داره، توابعی که استفاده می کنه احتمالا داخل اون تعریف شده. ایمان تو جوابمو بده....میتونی همچین چیزی برام طراحی کنی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ ایمان تو جوابمو بده....میتونی همچین چیزی برام طراحی کنی؟؟ نه مهدی جان، طرز کارش رو نمی دونم چجوریه. فقط یه نگاهی به کدی که الهه گذاشت کردم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده