babak mt 11 ارسال شده در 16 دی، 2016 سلام آیا کسی از نقشه های آماری با فرمت shp یا dwg که توسط مرکز آمار ایران تهیه شده خبر دارد؟ اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم من رو در جریان بگذارید . تشکر بابک طیبی
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 16 دی، 2016 سلام آیا کسی از نقشه های آماری با فرمت shp یا dwg که توسط مرکز آمار ایران تهیه شده خبر دارد؟ اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم من رو در جریان بگذارید . تشکر بابک طیبی:ws37: سلام. چه سوالی دارید؟ بفرمایید اگه بتونم در خدمتم
babak mt 11 مالک ارسال شده در 21 دی، 2016 سلام منظورم نقشه های آماری رقومی شده توسط مرکز آماره در گذشته ما این نقشه ها رو برای طرح ها رقومی میکردیم ولی الان مرکز آمار اینکار رو انجام داده اما نمیدانم این نقشه ها رو از کجا تهیه می کنند 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 دی، 2016 سلام منظورم نقشه های آماری رقومی شده توسط مرکز آماره در گذشته ما این نقشه ها رو برای طرح ها رقومی میکردیم ولی الان مرکز آمار اینکار رو انجام داده اما نمیدانم این نقشه ها رو از کجا تهیه می کنند سلام. نقشه های مرکز آمار خطاهای نسبتا زیادی داره به خصوص برای شهرهای کوچیک یا روستاها و یا بخش های جدید شهرها چون برای بروز رسانی نقشه ها، نقشه برداری انجام نمیشه. نقشه های قبلی با بازدید به صورت چشمی روی کاغذ پیاده میشه و به صورت چشمی روی gis اصلاح میشه یا اگه قابل ژئورفرنس کردن باشه با گوگل ارث چک میکنن و با اون بروز می کنن. واسه همین عموما خطا توش زیاده.
حامد1373 11 ارسال شده در 21 فروردین، 2018 با سلام خواهش میکنم اگر امکان داره طرح جامع زاهدان یا نقشه کاربری اراضی وضع موجود رو به اشتراک بزارید ادارات به هیچ عنوان همکاری نمیکنن.من برای پایان نامه ام به اطلاعات نیاز دارم
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 فروردین، 2018 حامد1373 گفته است : با سلام خواهش میکنم اگر امکان داره طرح جامع زاهدان یا نقشه کاربری اراضی وضع موجود رو به اشتراک بزارید ادارات به هیچ عنوان همکاری نمیکنن.من برای پایان نامه ام به اطلاعات نیاز دارم سلام. نقشه زاهدان تو لینک زیر هستش و میتونید دانلود کنید نقشه کد زاهدان (dwg)
ارسال های توصیه شده