saharsharifi 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۵ سلام می خوام خصوصیات فیزیکی چند تا تصویر را استخراج کنم ولی مشکل من با convex hull هستش این خصوصیت استخراج میشه ولی به صورت یک ماتریس هستش وقتی می خوام این خصوصیت رو داخل دیتا ست قرار بدم ( دیتا ست من در محیط اکسل قرار داره) نظم ردیف ها رو بهم میزنه نمی دونم چی کارش کنم shape 3 , و مقدار p هم در تصاویر مختلف فرق می کنه سوال اول آیا من می تونم ستون اول رو به convex x1, convex x2, ..... convex xn تبدیل کنم و ستون دوم را به صورت convex y1, convex y2, .... convex y n به صورت دنبال هم در بیارم سوال دوم و همچنین n را به صورت یک عدد ثابت در نظر بگیرم چون در تصاویر مختلف مقدارش متفاوته بعضی تصاویر حتی تا 5000 تا هستش و بعضی دیگه هم 150 و ... لطفا راهنمایی کنید 1 لینک به دیدگاه
saharsharifi 64 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ سلام سوال من اینه که من نمی تونم در محیط متلب اطلاعات ماتریس رو طوری بنویسم که تبدیل به سطر بشه از کسانی که به متلب تسلط دارند در این زمینه کمک می خوام تشکر لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ سلاممی خوام خصوصیات فیزیکی چند تا تصویر را استخراج کنم ولی مشکل من با convex hull هستش این خصوصیت استخراج میشه ولی به صورت یک ماتریس هستش وقتی می خوام این خصوصیت رو داخل دیتا ست قرار بدم ( دیتا ست من در محیط اکسل قرار داره) نظم ردیف ها رو بهم میزنه نمی دونم چی کارش کنم shape 3 , و مقدار p هم در تصاویر مختلف فرق می کنه سوال اول آیا من می تونم ستون اول رو به convex x1, convex x2, ..... convex xn تبدیل کنم و ستون دوم را به صورت convex y1, convex y2, .... convex y n به صورت دنبال هم در بیارم سوال دوم و همچنین n را به صورت یک عدد ثابت در نظر بگیرم چون در تصاویر مختلف مقدارش متفاوته بعضی تصاویر حتی تا 5000 تا هستش و بعضی دیگه هم 150 و ... لطفا راهنمایی کنید سلام وقتي ابعاد اين ماتريس توي تصاوير مختلف متفاوت هست، سطري كردن اون و به جاي يه ويژگي به عنوان 2 در n ويژگي در نظرش گرفت چه فايده اي داره؟ در صورت ثابت بودن n ممكن بود كه بشه از چنين راه حلي استفاده كرد، ولي خب در اون صورت هم احتمال چند برابر شدن تعداد ويژگيها هست، كه بايد ديد منطقي هست يا نه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
saharsharifi 64 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۵ سلام لطفا عکس پایین رو ببینید لینک به دیدگاه
saharsharifi 64 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ سلام چگونه می توان اطلاعات یک ماتریس 1در n را در داخل دیتاست تصاویر به صورت سطری ذخیره کرد ممنون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده