hamedc 265 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ سلام بر همگان بریم سر اصل مطلب..♥ [2] خیلی خوش اومدین به تاپیک تحلیل شخصیت ، من حامد سی هستم که اون سی مرتبط با فینگلیشه فامیلیمه ،که یه دوره کوتاه کلاً فعالم با جان و دل حاضرم تا تحلیل ها و انتقادات شما عزیزان نواندیشانی رو بخونم . [1] از وقتی ک میزارین متشکرم.[3] کلا کسی درد و دلی داشت بیاد اینجا واسه عموم آزاده هرکاری دوست داشتین بکنید فقط تحلیلی باشه که بهمون گیر ندن من واقعا معذرت میخوام بابت تاخیر در ایجاد این تاپیک مراجع هم زدم 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ درود یه هم رشته ای اومدم آچاربندیت کنم دیه آب بندی بشی خخخ در کل اطلاعات خوبی داره فقط رو نمیکنه باید با انبردست از زبونش بکشی بیرون خخ یه آدم کتابخون و اهل فن کمی تا قسمتی درونگرا نه زیاد دوز شوخ بودنش رو 70 درصد هستش کمی کم پیداس وگرنه ایرادی بهش وارد نیست 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ سلام علیکم.خیلیییییی ساکت و آروم اید.همین دیگه.دو سه بار صحبت کردم باهاتون چطور تحلیل کنم:(! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ سلام. با تأخیر اومدم اطلاع رسانی هم نکردی که :icon_pf (34): من باهات زیاد برخورد نداشتم. ولی انتقادی که می تونم بکنم به نظرم تنبلی یه کم و البته بد قول اینو به خاطر میتینگایی که بوده میگم زیاد حوصله بحث و گفتگو نداری. از اون تیپای خسته خوش برخورد و خوش خنده و روراست و کم حرف. 3 لینک به دیدگاه
hamedc 265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ درودیه هم رشته ای اومدم آچاربندیت کنم دیه آب بندی بشی خخخ در کل اطلاعات خوبی داره فقط رو نمیکنه باید با انبردست از زبونش بکشی بیرون خخ یه آدم کتابخون و اهل فن کمی تا قسمتی درونگرا نه زیاد دوز شوخ بودنش رو 70 درصد هستش کمی کم پیداس وگرنه ایرادی بهش وارد نیست آچار شلاقی :gnugghender: پرچم مکانیکیا که بالاس هیچ پرچم خودتم بالاست 2 لینک به دیدگاه
hamedc 265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ سلام. با تأخیر اومدماطلاع رسانی هم نکردی که :icon_pf (34): من باهات زیاد برخورد نداشتم. ولی انتقادی که می تونم بکنم به نظرم تنبلی یه کم و البته بد قول اینو به خاطر میتینگایی که بوده میگم زیاد حوصله بحث و گفتگو نداری. از اون تیپای خسته خوش برخورد و خوش خنده و روراست و کم حرف. سلام خیلی خسته ام الان در کل هم زیاد خسته و تتبل میشم ولی بدقول زیاد نیستم گرفتاریه زندگی اینجا زیاد حساب و کتابش دست ما نیست ولی تلاشمونو میکنیم مرسی از تحلیلت 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده