hamedc 265 ارسال شده در 21 آذر، 2016 سلام بر همگان بریم سر اصل مطلب..♥ [2] خیلی خوش اومدین به تاپیک تحلیل شخصیت ، من حامد سی هستم که اون سی مرتبط با فینگلیشه فامیلیمه ،که یه دوره کوتاه کلاً فعالم با جان و دل حاضرم تا تحلیل ها و انتقادات شما عزیزان نواندیشانی رو بخونم . [1] از وقتی ک میزارین متشکرم.[3] کلا کسی درد و دلی داشت بیاد اینجا واسه عموم آزاده هرکاری دوست داشتین بکنید فقط تحلیلی باشه که بهمون گیر ندن من واقعا معذرت میخوام بابت تاخیر در ایجاد این تاپیک مراجع هم زدم 5
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 آذر، 2016 درود یه هم رشته ای اومدم آچاربندیت کنم دیه آب بندی بشی خخخ در کل اطلاعات خوبی داره فقط رو نمیکنه باید با انبردست از زبونش بکشی بیرون خخ یه آدم کتابخون و اهل فن کمی تا قسمتی درونگرا نه زیاد دوز شوخ بودنش رو 70 درصد هستش کمی کم پیداس وگرنه ایرادی بهش وارد نیست 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 25 آذر، 2016 سلام علیکم.خیلیییییی ساکت و آروم اید.همین دیگه.دو سه بار صحبت کردم باهاتون چطور تحلیل کنم:(! 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 28 آذر، 2016 سلام. با تأخیر اومدم اطلاع رسانی هم نکردی که :icon_pf (34): من باهات زیاد برخورد نداشتم. ولی انتقادی که می تونم بکنم به نظرم تنبلی یه کم و البته بد قول اینو به خاطر میتینگایی که بوده میگم زیاد حوصله بحث و گفتگو نداری. از اون تیپای خسته خوش برخورد و خوش خنده و روراست و کم حرف. 3
hamedc 265 مالک ارسال شده در 28 آذر، 2016 درودیه هم رشته ای اومدم آچاربندیت کنم دیه آب بندی بشی خخخ در کل اطلاعات خوبی داره فقط رو نمیکنه باید با انبردست از زبونش بکشی بیرون خخ یه آدم کتابخون و اهل فن کمی تا قسمتی درونگرا نه زیاد دوز شوخ بودنش رو 70 درصد هستش کمی کم پیداس وگرنه ایرادی بهش وارد نیست آچار شلاقی :gnugghender: پرچم مکانیکیا که بالاس هیچ پرچم خودتم بالاست 2
hamedc 265 مالک ارسال شده در 28 آذر، 2016 سلام. با تأخیر اومدماطلاع رسانی هم نکردی که :icon_pf (34): من باهات زیاد برخورد نداشتم. ولی انتقادی که می تونم بکنم به نظرم تنبلی یه کم و البته بد قول اینو به خاطر میتینگایی که بوده میگم زیاد حوصله بحث و گفتگو نداری. از اون تیپای خسته خوش برخورد و خوش خنده و روراست و کم حرف. سلام خیلی خسته ام الان در کل هم زیاد خسته و تتبل میشم ولی بدقول زیاد نیستم گرفتاریه زندگی اینجا زیاد حساب و کتابش دست ما نیست ولی تلاشمونو میکنیم مرسی از تحلیلت 3
ارسال های توصیه شده