MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۵ سلام ابعاد بده واست یه قفسم درست کنیم با یکم گریم و اینا .. نقش هزاردستان ایفا کنی سوتم کلاسیکه ... بلبلی نی... :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ برنامه خیلی خوبیه .ماشالا همه هم که هنرمند من که سازی بلد نیستم اما تا حد امکان سعی میکنم هماهنگیهاشو برای اجرای بهتر برنامه انجام بدم. با یک گروه خیرخواه دیگه هم آشنا شدم که تاحالا چندین برنامه اینچنینی داشتن و خب قرار شد یکبار حضوری صحبتی داشته باشیم در این خصوص و شرایط رو برای اجرای بهتر برنامه برای بعد از محرم صفر بررسی کنیم 2 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ برنامه خیلی خوبیه .ماشالا همه هم که هنرمند من که سازی بلد نیستم اما تا حد امکان سعی میکنم هماهنگیهاشو برای اجرای بهتر برنامه انجام بدم. با یک گروه خیرخواه دیگه هم آشنا شدم که تاحالا چندین برنامه اینچنینی داشتن و خب قرار شد یکبار حضوری صحبتی داشته باشیم در این خصوص و شرایط رو برای اجرای بهتر برنامه برای بعد از محرم صفر بررسی کنیم ممنون برادر عارفِ بزرگ قدم رنجه فرمودید تشریف آوردید تاپیک فقیرانه ی ما اگه هرچه زودتر زحمت یه جلسه فقط برای آشنایی و بستن تیم موسیقی و هنری مون ترتیب بدید خیلی عالی میشه به محرّم هم خورد عیبی نداره قول میدیم ساز با خودمون نیاریم 1 لینک به دیدگاه
mohammad alikhani 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۶ سلام.من خوزستان هستم بندر ماهشهر!!!نوازنده گیتار اسپانیش و گیتار اکوستیک هستم!!!نه خییلی حرفه ای هستم نه مبتدی!!!اما از موسیقی سر در میارم و تئوری موسیقیم خوبه.اگرم دوس داشتید چندتا کار از خودم توی اینستاگرامم گذاشتم. Id insta: mohammadalikhani.original لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده