MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 20 آذر، 2016 سلام ابعاد بده واست یه قفسم درست کنیم با یکم گریم و اینا .. نقش هزاردستان ایفا کنی سوتم کلاسیکه ... بلبلی نی... :vahidrk: 4
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 24 آذر، 2016 برنامه خیلی خوبیه .ماشالا همه هم که هنرمند من که سازی بلد نیستم اما تا حد امکان سعی میکنم هماهنگیهاشو برای اجرای بهتر برنامه انجام بدم. با یک گروه خیرخواه دیگه هم آشنا شدم که تاحالا چندین برنامه اینچنینی داشتن و خب قرار شد یکبار حضوری صحبتی داشته باشیم در این خصوص و شرایط رو برای اجرای بهتر برنامه برای بعد از محرم صفر بررسی کنیم 2
Farzaaneh 3058 مالک ارسال شده در 25 آذر، 2016 برنامه خیلی خوبیه .ماشالا همه هم که هنرمند من که سازی بلد نیستم اما تا حد امکان سعی میکنم هماهنگیهاشو برای اجرای بهتر برنامه انجام بدم. با یک گروه خیرخواه دیگه هم آشنا شدم که تاحالا چندین برنامه اینچنینی داشتن و خب قرار شد یکبار حضوری صحبتی داشته باشیم در این خصوص و شرایط رو برای اجرای بهتر برنامه برای بعد از محرم صفر بررسی کنیم ممنون برادر عارفِ بزرگ قدم رنجه فرمودید تشریف آوردید تاپیک فقیرانه ی ما اگه هرچه زودتر زحمت یه جلسه فقط برای آشنایی و بستن تیم موسیقی و هنری مون ترتیب بدید خیلی عالی میشه به محرّم هم خورد عیبی نداره قول میدیم ساز با خودمون نیاریم 1
mohammad alikhani 10 ارسال شده در 4 بهمن، 2017 سلام.من خوزستان هستم بندر ماهشهر!!!نوازنده گیتار اسپانیش و گیتار اکوستیک هستم!!!نه خییلی حرفه ای هستم نه مبتدی!!!اما از موسیقی سر در میارم و تئوری موسیقیم خوبه.اگرم دوس داشتید چندتا کار از خودم توی اینستاگرامم گذاشتم. Id insta: mohammadalikhani.original
ارسال های توصیه شده