masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ [h=2]مخلوط میوه به این کیک طعم و مزه مطلوبی داده و نیز موجب شیرینی می شود, در نتیجه دیگر نیازی به اضافه نمودن شکر نیست.[/h] مدت زمان طبخ : 90 دقیقه مناسب برای تعداد : 8 نفر جدول ارزش غذایی کالری برای یک نفر : 52 کالری چربی برای یک نفر : 2.00 گرم پروتئین برای یک نفر : 1.00 گرم کربوهیدرات برای یک نفر : 8.50 گرم [h=3]مواد لازم جهت تهیه کیک میوه ای بدون شکر:[/h]1. کره, سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده: 150 گرم 2. آرد معمولی: 350 گرم 3. بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری 4. پودر ادویه مخلوط: 1 قاشق چای خوری 5. برگه زردآلو، خرد شده: 75 گرم 6. خرمای خشک، خرد شده: 75 گرم 7. گیلاس شکری، خرد شده: 75 گرم 8. کشمش: 100 گرم 9. شیر: 125 میلی لیتر 10. تخم مرغ زده شده: 2 عدد 11. پوست رنده شده پرتقال: 1 عدد 12. آب پرتقال: 6 قاشق غذاخوری 13. عسل: 3 قاشق غذاخوری [h=3]طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر:[/h] 1. قالب گرد 20 سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید. 2. آرد، بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید. 3. کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود. 4. زردآلو, خرما, گیلاس شیرین, کشمش را با شیر, تخم مرغ زده شده, پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید. 5. عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده, آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید. 6. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت بپزد تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید, مواد به آن نچسبند. 7. قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده