رفتن به مطلب

کیک میوه ای بدون شکر


ارسال های توصیه شده

[h=2]مخلوط میوه به این کیک طعم و مزه مطلوبی داده و نیز موجب شیرینی می شود, در نتیجه دیگر نیازی به اضافه نمودن شکر نیست.[/h]

 

 

 

 

68156113218178718557876782163202198100224.jpg

مدت زمان طبخ : 90 دقیقه

مناسب برای تعداد : 8 نفر

 

 

جدول ارزش غذایی

کالری برای یک نفر : 52 کالری

چربی برای یک نفر : 2.00 گرم

پروتئین برای یک نفر : 1.00 گرم

کربوهیدرات برای یک نفر : 8.50 گرم

 

[h=3]مواد لازم جهت تهیه کیک میوه ای بدون شکر:[/h]1. کره, سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده: 150 گرم

2. آرد معمولی: 350 گرم

3. بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری

4. پودر ادویه مخلوط: 1 قاشق چای خوری

5. برگه زردآلو، خرد شده: 75 گرم

6. خرمای خشک، خرد شده: 75 گرم

7. گیلاس شکری، خرد شده: 75 گرم

8. کشمش: 100 گرم

9. شیر: 125 میلی لیتر

10. تخم مرغ زده شده: 2 عدد

11. پوست رنده شده پرتقال: 1 عدد

12. آب پرتقال: 6 قاشق غذاخوری

13. عسل: 3 قاشق غذاخوری

 

[h=3]طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر:[/h] 1. قالب گرد 20 سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.

2. آرد، بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید.

3. کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود.

4. زردآلو, خرما, گیلاس شیرین, کشمش را با شیر, تخم مرغ زده شده, پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید.

5. عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده, آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید.

6. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت بپزد تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید, مواد به آن نچسبند.

7. قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.

  • Like 5
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...