sony1983 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ سلام بهینه سازی در کاهش ابعاد یا انتخاب ویژگی به وسیله PSO به شکل های مختلفی مطرح میشه اساتیدی که در این حوزه کار کردند در مورد تابع هزینه آیا میتونیم کمینه کردن ابعاد رو به عنوان تابع هزینه به الگوریتم بدیم یا اینکه انتخاب ویژگی با به همراه مینه کردن ابعاد رو به عنوان چند هدفه در pso به عنوان تابع هدف تعریف کنیم یا اینکه خروجی pso رو به عنوان ابعاد کمتری و بهینه شده ای به LDA بدیم ? به نظر شما کدوم یکی بهتر جواب خواهد داد? 1 لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ سلام. راستش من خیلی متوجه قسمت دوم سوالتون نشدم! اما چیزی که من میدونم در قسمت تابع هزینه ما معمولا یک تابعی را تعیین میکنیم مثلا sphere که فکر کنم جز توابع معروف باشه! سپس در خود الگوریتم با استفاده از یکسری بهینه سازی ها مثل سرعت و مکان و .... سعی میکنیم بهترین جواب ممکن ( مقدار کمینه ) را بدست بیاوریم 3 لینک به دیدگاه
sony1983 24 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ممنونم ؛درحالت عادی بله در ترکیب با طبقه بند رو برای انتخاب ویژگی یا کاهش ابعاد برای تابع هزینه PSO خواستم بدونم Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5035D using Tapatalk لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده