saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ [h=1]اعلام نفرات برتر ازمون سراسري سال 1395[/h] 1395/05/19 نفرات برتر هر يك از گروههاي ازمايشي پنجگانه علوم رياضي و فني، علوم تجربي، علوم انساني، هنر و زبان آزمون سراسري سال 1395 به شرح ذيل اعلام مي گردد. 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ اضطراب نتیجه کنکور نابودمون کرد 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ اضطراب نتیجه کنکور نابودمون کرد تا فردا ساعت 9 اعلام میشه نگران نباش 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ تا فردا ساعت 9 اعلام میشه نگران نباش میدونم عزیزم 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ میدونم عزیزم :ws3:افرین که میدونی 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ شب بعد 24 ممکنه بیادا نگاه کن صفحه سایت سنجش بازه دایم رفرش میکنم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ صفحه سایت سنجش بازه دایم رفرش میکنم الان واسه چی الکی به خودت استرس میدی؟ الان نمیاد بیاد شب به بعد میاد مطمئن باش پاشو برو از زندگی لذت ببر برو بیرون یه بستنی بزن حالشو ببر اونچکه باید میشد تا حالا شده دیر و زود میفهمی 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ الان واسه چی الکی به خودت استرس میدی؟الان نمیاد بیاد شب به بعد میاد مطمئن باش پاشو برو از زندگی لذت ببر برو بیرون یه بستنی بزن حالشو ببر اونچکه باید میشد تا حالا شده دیر و زود میفهمی نتیجه ازمون پسرمه خب طبیعیه نگران باشم بستنی کجای دلم بزارم؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ نتیجه ازمون پسرمه خب طبیعیه نگران باشم بستنی کجای دلم بزارم؟ خخخخ پسر خب چه بهتره باهم برید بیرون اصا شام برید پارک قشنگ هوای آزاد ان شا الله نتیجه ی خوبی میگیره 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ خخخخ پسرخب چه بهتره باهم برید بیرون اصا شام برید پارک قشنگ هوای آزاد ان شا الله نتیجه ی خوبی میگیره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده