Aref-Sirati 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ سلام خدمت دوستان عزیزو من می خواستم مدرک آیلتس بگیرم، دوسال پیش یه موسسه ای کلاس میرفتم و تا کتاب inter1 خوندم بعد یه مشکلاتی پیش اومد دیگه نتونستم کلاس برم. الان می خوام دوباره کلاس زبان برم و اینکه کلاس ها ی پیش آیلتس رو بگذرونم و بعد کلاس های آیلتس رو برم. به مدرک آیلتس برای دکتری خیلی احتیاج دارم. کانون زبان برای یادگیری زبان و آماده سازی برای آزمون آیلتس خوبه یا موسسه سفیر؟ چون این دو موسسه فقط تو شهرم(ساری) شعبه دارند.دوستان اگه تجربه ای در مورد این دو موسسه دارن و مزایا و معایبش رو به اشتراک بذارن. 2 لینک به دیدگاه
ttt...kkk 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ سلام شما که تا inter رو در کانون زبان گذروندید برین و همون رو ادامه بدید تا ادونس بخونید و در دوره های ایلتس هم که کانون به تازگی راه اندازی کرده شرکت کنید... من خودم در حال حاضر ادونس 3 هستم و از کانون زبان راضی ام .. درسته که کانون خیلی سختگیره اما این سختگیری هاست که سبب میشه زبان رو بهتر یاد بگیریم.. در باره ی سفیر هم شنیدم که برای مکالمه دوره های خوبی داره اما از نظر هزینه ای خیلی از کانون زبان گرون تره در واقع کانون وابسته به آموزش و پرورشه و مدارک پایه ی اون هم خیلی معتبر و پر کاربرده.. اما سفیر رو نمیدونم.. در کل من کانون رو پیشنهاد میدم.. امیدوارم کمکی بهتون کرده باشم. موفق باشید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده