saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ پس از اولین اجرای زنده؛ [h=2]محسن چاوشی: طرفدارانم بخش عمدهای از خوشبختی من هستند[/h] محسن چاوشی در مصاحبهای ضمن تقدیر از وفاداری طرفدارانش دربارۀ اولین اجرای زندهاش توضیحاتی ارائه داد. به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محسن چاوشی در مصاحبهای دربارۀ انتشار ویدئوی اجرای زندهاش توضیحاتی ارائه داد. او با اشاره به اینکه فقط به خاطر مردم این کار را کرده است گفت: "چرا حالا بعد از این همه سال این کار را کردم؟ واقعا جوابش یک کلمه است. به خاطر هوادارانم. آنها تمام این سالها انواع و اقسام این تهمتها و شایعات را شنیدند. نمیتوانستم بیشتر از این تنهایشان بگذارم. محسن چاوشی نه از چیزی هراس دارد، نه از چیزی فرار میکند. من فقط به قلب و حسم تکیه میکنم. طرفداران من، بهترین طرفدارهای دنیا هستند. بخش عمدهای از خوشبختی من هستند و میخواهم اینجا باز هم از آنها تشکر کنم و بگویم اگر محسن چاوشی را واقعاً دوست دارید، هیچ وقت ادب و این متانت را از خودتان دور نکنید. من مخلص تکتکشان هستم". گفتنی است چندی پیش محسن چاوشی برای نخستین بار ویدیویی از اجرای زنده یکی از قطعاتش را منتشر کرد. پیش از این شایعه شده بود که او نمیتواند زنده اجرا کند. بخشی از مصاحبۀ این خواننده در صفحۀ اینستاگرام طرفدارانش منتشر شده است که تصویر آن را مشاهده میکنید. انتهای پیام/ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده