رفتن به مطلب

کمک یاکمک برای ایستادن

ارسال های توصیه شده

سلام

داشت فکرمیکردم همه موسسه خیره زدن نواندیشان هم یه موسسه بزنه ؟!:w58:

بعدش دیدم نه نواندیشانه بایداندیشه متفاوت باشه یهویاد آرزوی خودم افتادم ، می خواستم بتونم یه کارخونه -شرکت ی بزنم وافرادی که نه سابقه دارن ونه واسطه! ونه امکانات روبزارم سرکار:sigh::ws37:

حالا ولش کنید با خودم فکرکردم اگر بیایم سرمایه روهم بزاریم ویه شرکت خیریه بزنیم ؟! :w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

داشت فکرمیکردم همه موسسه خیره زدن نواندیشان هم یه موسسه بزنه ؟!:w58:

بعدش دیدم نه نواندیشانه بایداندیشه متفاوت باشه یهویاد آرزوی خودم افتادم ، می خواستم بتونم یه کارخونه -شرکت ی بزنم وافرادی که نه سابقه دارن ونه واسطه! ونه امکانات روبزارم سرکار:sigh::ws37:

حالا ولش کنید با خودم فکرکردم اگر بیایم سرمایه روهم بزاریم ویه شرکت خیریه بزنیم ؟! :w58:

:ws28:

تنها شرکتی که میتونی برای استخدام کردن افرادی که نه سابقه دارن ونه واسطه! ونه امکانات , شرکتی میتونه باشه نظیر این شرکت هایی که تاسیس میشن و افراد رو جمع میکنن و با شهرداری قرارداد می بندند. برای آب دادن چمن ها و رفتگری و کار های حمالی و اینا.

آخه دوست عزیز , کجای مدیریت کسب و کار اومده که یه شرکتی بتونه با افرادی که نه سابقه دارن و نه کاربلدند , بتونه موفق بشه؟

تاسیس شرکت ساز و کار های خودشو لازم داره و همینطوری با احساس نمیشه شرکت موفقی راه انداخت. نیت شما خوبه ولی روش کار باید توام با درایت باشه.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...