Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سلام داشت فکرمیکردم همه موسسه خیره زدن نواندیشان هم یه موسسه بزنه ؟! بعدش دیدم نه نواندیشانه بایداندیشه متفاوت باشه یهویاد آرزوی خودم افتادم ، می خواستم بتونم یه کارخونه -شرکت ی بزنم وافرادی که نه سابقه دارن ونه واسطه! ونه امکانات روبزارم سرکار حالا ولش کنید با خودم فکرکردم اگر بیایم سرمایه روهم بزاریم ویه شرکت خیریه بزنیم ؟! 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سلام داشت فکرمیکردم همه موسسه خیره زدن نواندیشان هم یه موسسه بزنه ؟! بعدش دیدم نه نواندیشانه بایداندیشه متفاوت باشه یهویاد آرزوی خودم افتادم ، می خواستم بتونم یه کارخونه -شرکت ی بزنم وافرادی که نه سابقه دارن ونه واسطه! ونه امکانات روبزارم سرکار حالا ولش کنید با خودم فکرکردم اگر بیایم سرمایه روهم بزاریم ویه شرکت خیریه بزنیم ؟! تنها شرکتی که میتونی برای استخدام کردن افرادی که نه سابقه دارن ونه واسطه! ونه امکانات , شرکتی میتونه باشه نظیر این شرکت هایی که تاسیس میشن و افراد رو جمع میکنن و با شهرداری قرارداد می بندند. برای آب دادن چمن ها و رفتگری و کار های حمالی و اینا. آخه دوست عزیز , کجای مدیریت کسب و کار اومده که یه شرکتی بتونه با افرادی که نه سابقه دارن و نه کاربلدند , بتونه موفق بشه؟ تاسیس شرکت ساز و کار های خودشو لازم داره و همینطوری با احساس نمیشه شرکت موفقی راه انداخت. نیت شما خوبه ولی روش کار باید توام با درایت باشه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده