salamrahele 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ با سلام چگونه می توانم یک ماتریس رو که به صورت یک فایل اکسل است درون یابی کنم به طوری که ماتریس 4*5 تبدیل به ماتریس 38*48 بشه؟ آیا باید چندین بار درونیابی رو تکرار کنم؟ و برونیابی به چه صورت؟ 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ با سلامچگونه می توانم یک ماتریس رو که به صورت یک فایل اکسل است درون یابی کنم به طوری که ماتریس 4*5 تبدیل به ماتریس 38*48 بشه؟ آیا باید چندین بار درونیابی رو تکرار کنم؟ و برونیابی به چه صورت؟ سلام دوست عزیز خب ماتریست با xlsread می خونی، بعد دستور درون یابی چون روی ماتریس می خوای استفاده کنی و دو بعدی هست از این دستور استفاده کن: interp2 برای برونیابی هم می تونی از همون استفاده کنی، توی هلپ متلب مثالاش رو ببین. 2 لینک به دیدگاه
salamrahele 15 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ با سلام می خواهم یک ماتریس m*n رو درونیابی کنم این ماتریس شامل عددهای هستند که بعضی صفر می باشند می خواهم در حین درون یابی به عدد صفر که رسید درون یابی انجام نشه و به درایه غیر صفر بره و این کار رو انجام بده . بین عدد های صفر نتیجه درونیابی بشه صفر 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ با سلاممی خواهم یک ماتریس m*n رو درونیابی کنم این ماتریس شامل عددهای هستند که بعضی صفر می باشند می خواهم در حین درون یابی به عدد صفر که رسید درون یابی انجام نشه و به درایه غیر صفر بره و این کار رو انجام بده . بین عدد های صفر نتیجه درونیابی بشه صفر سلام خب اون مقادير صفر هم كه ميگي در بدست اومدن مقادير جديد موثرند. ميشه بعد از اينكه درونيابي انجام شد اون محدوده هايي كه بايد صفر مي موند رو به صفر تبديل كرد، ولي خب بايد تعريف درستي در موردشون داشت. يه مثال عددي مي توني بزني؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده