Valentina 13664 ارسال شده در 23 مرداد، 2016 سلاااام چطورين؟؟ باز منم بدون عكس و آهنگ و اين قرتي بازيا خو بريم سر اصل مطلب!! پسفردا مصادف با ٢٦ مي ٢٠١٦ تولد رفيق شفيقمون مستر روزبه عامري هستش اي رفيق، شفيق، غريق، دقيق، عميق تولدت مبارك :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :happy::w330::happy: اميدوارم ساليان ساااال با سلامتي و دل خوش زندگي كني، پيروز و سربلند باشي ببخشيد ديگه من مثل هميشه وسعم در همين حد بود بقيه بياين بتركونين لطفا :hapydancsmil: :626gdau::dancegirl2::Laie_28::w70::4uboxsmiley::ha5t4lmd53df3cpu2lq:w330::w31: 9
mohitzist iran 2176 ارسال شده در 23 مرداد، 2016 به به به، سلووووووملیکم میبینم که تولد داریم، اونم چه تولدی، یک عدد سرباز کچل متولد گشته است:hapydancsmil::hapydancsmil: روزبه جان تولد مبارک، انشا االله سال های سال شاد خندون سوار بر اسب سیاه ببینمت دیگه خیلی بت تبریک نمیگم پررو میشی بیا پذیرایی کن از مهمونا و مجلست رو گرم کن
Valentina 13664 مالک ارسال شده در 23 مرداد، 2016 به به به، سلووووووملیکممیبینم که تولد داریم، اونم چه تولدی، یک عدد سرباز کچل متولد گشته است:hapydancsmil::hapydancsmil: روزبه جان تولد مبارک، انشا االله سال های سال شاد خندون سوار بر اسب سیاه ببینمت دیگه خیلی بت تبریک نمیگم پررو میشی بیا پذیرایی کن از مهمونا و مجلست رو گرم کن سواركاري بلد نيس كه فقط ميتازونه خاك هوا ميكنه
mohitzist iran 2176 ارسال شده در 23 مرداد، 2016 اینم کادوی من، بگیر باشد که بجای اسب سیاه ازش بهره ببری
mohitzist iran 2176 ارسال شده در 23 مرداد، 2016 بفرمایید اینم نوشیدنی (مجااااااااااااااااااز)، بخورید و بیاشامید ولی مصرف نکنید
helma.b 3345 ارسال شده در 24 مرداد، 2016 تبریک میگم آقا روزبه عزیز آرزوی بهترین ها رو برات دارم شاد باشی:w14:
mohitzist iran 2176 ارسال شده در 24 مرداد، 2016 سواركاري بلد نيس كه فقط ميتازونه خاك هوا ميكنه دقیقا، از اولشم استعداد نداشت
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 24 مرداد، 2016 روزبه جان تمام روزات به باشه ایشالله مثل اسمت تولدت مبارک داداش گلم به بهترین ها برسی
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 24 مرداد، 2016 سلاااام چطورين؟؟ باز منم بدون عكس و آهنگ و اين قرتي بازيا خو بريم سر اصل مطلب!! پسفردا مصادف با ٢٦ مي ٢٠١٦ تولد رفيق شفيقمون مستر روزبه عامري هستش اي رفيق، شفيق، غريق، دقيق، عميق تولدت مبارك :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :happy::w330::happy: اميدوارم ساليان ساااال با سلامتي و دل خوش زندگي كني، پيروز و سربلند باشي ببخشيد ديگه من مثل هميشه وسعم در همين حد بود بقيه بياين بتركونين لطفا :hapydancsmil: :626gdau::dancegirl2::Laie_28::w70::4uboxsmiley::ha5t4lmd53df3cpu2lq:w330::w31: فرانه عزیز ممنونم ازت واقعا خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم :4564::4564:اینا اشک شوقه
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 24 مرداد، 2016 به به به، سلووووووملیکممیبینم که تولد داریم، اونم چه تولدی، یک عدد سرباز کچل متولد گشته است:hapydancsmil::hapydancsmil: روزبه جان تولد مبارک، انشا االله سال های سال شاد خندون سوار بر اسب سیاه ببینمت دیگه خیلی بت تبریک نمیگم پررو میشی بیا پذیرایی کن از مهمونا و مجلست رو گرم کن سلام خانوم دکتر نمیدونم چطور تشکر کنم ازت خیلی خوشحال شدم
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 24 مرداد، 2016 روزبه جان تولدت مباركاميدوارم هميشه موفق باشي. ممنون ایمان جان . سلامت و پیروز باشی دوست خوبم
mohitzist iran 2176 ارسال شده در 24 مرداد، 2016 سلام خانوم دکتر نمیدونم چطور تشکر کنم ازت خیلی خوشحال شدم سلااااام بر تو ای سرباز وطن، ای خفن، قابل نداشت
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 24 مرداد، 2016 تبریک میگم آقا روزبه عزیز آرزوی بهترین ها رو برات دارم شاد باشی:w14: سلام هدا خانم گل . مرسی از لطفت هدا جون.امیدوارم همیشه لبت خندون باشه دوست عزیزم:icon_gol:
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 24 مرداد، 2016 دقیقا، از اولشم استعداد نداشت طرف اصفهان پیدات نشه که استعداد های یک ساموراییه اصیل رو نشونت میدم
mohitzist iran 2176 ارسال شده در 24 مرداد، 2016 طرف اصفهان پیدات نشه که استعداد های یک ساموراییه اصیل رو نشونت میدم خیال راحت، کلامم بیوفته اونورا عمرا بیام سراغش، خوب میدونم چه اسب سوار سامورایی هستی
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 24 مرداد، 2016 سلااااام بر تو ای سرباز وطن، ای خفن، قابل نداشت :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:مرام و معرفت فقط واسه خودته بقیش شایعه هست:icon_pf (17)::aghosh:
ارسال های توصیه شده