Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ درود بالاخره انتظارها به سرآمد و رای گیری مسابقه عکس تالار کشاورزی با موضوع شکوفه بهاری به پایان رسید! :camera2: ممنون از عزیزانی که در رای گیری شرکت کردند در این دوره از مسابقات ما 15 شرکت کننده داشتیم که به همشون یه خسته نباشید ویژه میگم به معرفی شرکت کننده های گرامی می پردازیم که با عکس های زیباشون مسابقه ما را جریان بخشیدند: عکس شماره 1: Mehdi-82 عکس شماره 2:Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž عکس شماره 3 : spring2020 عکس شماره 4 : Just Mechanic عکس شماره 5 : helma.b عکس شماره 6 : Mahnaz.D عکس شماره 7 : Imaaan عکس شماره 8 : nasim184 عکس شماره 9 : Tamana73 عکس شماره 10 : ZOLEIKHA عکس شماره 11 : Lean عکس شماره 12 : hanna0 عکس شماره 13 : Farzaane عکس شماره 14 :fireopal عکس شماره 15 : Mahnaazz نفرات برتر نفر اول : nasim184 برنده 300 امتیاز + مدال نفر دوم : Farzaane برنده 200 امتیاز نفر سوم : Mahnaz.D برنده 150 امتیاز نفر چهارم : fireopal برنده 100 امتیاز نفر پنجم : Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž برنده 50 امتیاز سایر شرکت کنندگان نفری : 20 امتیاز به دوستان عزیز تبریک میگم 27 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ خخخخخخخخخخخخ زورکی 50 امتیاز گرفتم تبریک میگم به بقیه برندگان عزیز ایشالا مدالشون ماندگار باشه 8 لینک به دیدگاه
hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ تبریک میگم به دوستان شرکت کننده و نفرات برتر - دنیاتون پر از گل و شکوفه 8 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ سلام ممنون از آقا مهندس مهدی بخاطر برگزاری مسابقه به نحو احسن و ممنون از دوستان شرکت کننده و رای دهنده . 9 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ اییییییییییییییییییول نسیم 184:w02: اَ خومونی بهت افتخار میکنم ======== ایول بقیه بهتون افتخار میکنم :دی 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ به همه تبریک میگم کارتون عالی بود نسیم میگفت آخر میشم اول شد 9 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ آغو من اعتراض دارم اعتراضت چیه پانتومیم؟؟ از بس از جک و جونور عکس انداختی عکاسی دیگه بلد نیستی اونروز بهت سوژه دادم مث یه تیکه ماه ننداختی که ازش اعتراض وارد نیس 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ عکس چهار به اون خوبی ترکیبی از زمستون و بهار بود برف روش نشسته بود بهش رای ندادین ناامیدم کردین 8 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ اعتراضت چیه پانتومیم؟؟از بس از جک و جونور عکس انداختی عکاسی دیگه بلد نیستی اونروز بهت سوژه دادم مث یه تیکه ماه ننداختی که ازش اعتراض وارد نیس :vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ :2rqfst4::2rqfst4::2rqfst4:مرسی مهندس مهدی (اخرشم یکی از عکسای شمال به کار اومد)و بقیه دوستان از فرش به عرش که میگن اینه هاااا چقد از خودم فروتنی نشون دادم چقد صبور بودم اون ته جدول چقد یخ حوض شکستم بلاخره نتیجه داد، با وجود این همه عکسای خوب تازه ولی الان این بالا هم اذیتم تبریک بگم به دوستم فرزانه که به نظرم این جایزه باید نصف میشد ....ولی خب الانم نصبه حسابش کن و تبریک به مهناز جون و بقیه دوستان که جامو گرفتن:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ خخخخخخخخخخخخ زورکی 50 امتیاز گرفتم تبریک میگم به بقیه برندگان عزیز ایشالا مدالشون ماندگار باشه باید خلع صلاح شی برو دوربینتو بیار بده به من تا ماندگارش کنم....:vahidrk: ... اییییییییییییییییییول نسیم 184:w02: اَ خومونی بهت افتخار میکنم ======== ایول بقیه بهتون افتخار میکنم :دی الکی مثلا منم بهت افتخار میکنم به همه تبریک میگم کارتون عالی بود نسیم میگفت آخر میشم اول شد تو شاهد بودی من اخر دوس داشتم اصا اونجا خونم بود این تالار منو به جام میشناخت اصا آغو من اعتراض دارم وارد نیست :vahidrk: برو دوربینتو بیارررر:gnugghender: عکس چهار به اون خوبی ترکیبی از زمستون و بهار بودبرف روش نشسته بود بهش رای ندادین ناامیدم کردین بدسلیقه ان دیگه خنده عصبی که نیست! 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ حس نقل قول نداشتم نسیم 184 این شکلک مال شوماس 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ به همه شرکت کنندگان این مسابقه تبریک میگم.. و برنده های عزیز مبارکتون باشه... به مهدی عزیز خسته نباشی میگم... مرسی مهدی جان.. خیلی زیبا و قشنگ برندگان و شرکت کنندگان رو به تصویر کشیدی... ممنونیم.. اگه میشه به مهدی عزیز هم برای این مسابقه زیبا و شاد و دل انگیز 200امتیاز بدید.. دستت درد نکنه 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ واقعا فرقی بین نفر اول و دوم نبود ... اما با توجه به قوانین انجمن مجبور بودیم یک نفر به عنوان نفر اول انتخاب کنیم هم فرزانه خانم و هم نسیم عزیز نفر اول بودن به نسیم تبریک میگم تقریبا تو تمام مسابقات ما شرکت کرده بود ی جورایی به گردن مسابقات کشاورزی حق داره ولی تا این مسابقه مدال نگرفته بود :)) امیدوارم فرزانه خانم هم تو مسابقه بعدی ما مدال بگیره از همه دوستان عزیز تشکر میکنم 4 لینک به دیدگاه
Ganz 149 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ تبریک میگم به دوستان عزیزم امیدوارم با عکاسی هرچه بیشتر و بیشتر عکسهای زیباتری رو ازشون شاهد باشیم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ تبریک میگم به دوستان عزیزمامیدوارم با عکاسی هرچه بیشتر و بیشتر عکسهای زیباتری رو ازشون شاهد باشیم یه سر به بخش آتلیه عکاسی انجمن بزنید عکاس زیاد داریم 3 لینک به دیدگاه
Ganz 149 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ یه سر به بخش آتلیه عکاسی انجمن بزنید عکاس زیاد داریم عکاس زیاد بودن با عکس زیبا داشتن فرق میکنه فرق عکاسی با هنرهای دیگه همینه سهولت دسترسی و کاربرد بهتره قدر این موهبت رو بدونیم و با تمرین زیاد ماهرتر بشیم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده