hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ به به تولدتون مبارک دوستان موفق و سربلند باشید همیشه لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ناقابله دیگه ببخشید کم شد آقامحمد... لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ پریییییییییییییییی جونننیییییییییییییییییییییییی بفرماااااااااااااید.:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تولدتون مبارك :icon_gol: سلاااااام دیر اومدم چقدر::-dتولدتون مبارک انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیرید :@-}-- ::-) به به مبارکا باشه محمد و پروانه جان تولدتون مبارک صد سال به این سالها:icon_gol: بابا اون روز خو حالم خوب نبود آبروم رف ک اونجور گفتی....ب جان خودم سنگ تموم میزاشتم واست پروانه.... آقا محمدم ک شرمندش شدم ایشالا ببخشه به بزرگیه خودش. :w330::4uboxsmiley::w330::4uboxsmiley::w330::4uboxsmiley::w330::4uboxsmiley::w330::4uboxsmiley::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w72::w14::happy::happy::w330::happy::happy::happy::happy::w70::cakesmileyf::cakesmileyf::626gdau::626gdau::626gdau::flowerysmile::w70::w70::w70::qfu28wh4kkweeki7jfi:1cwpe6q6upfmgganbmp:ha5t4lmd53df3cpu2lq:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:qfu28wh4kkweeki7jfi:2eaoapgxehimkak1y7e:6snuiio5gm0n52hzey4:ag2f893eg0ja83qr8q::happy::happy::happy::happy::happy::happybday::happybday::happybday::happybday::happybday::happybday: تولدتون مبارک :flowerysmile:بهترین هارو براتون آرزو میکنم شاد باشین همیشه :wubpink: تولدتون مبارک ایشالا هر دوتون به تمام ارزوهای خوبتون برسین:icon_gol::icon_gol: تولدتون مبارک میخاستم بگم تولد من 12شهریور - تموم تاپیک هاتون قفل بود مجبور شدیم اینجا بنویسیم دی دست همگی درد نکنه. ممنون لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ به به تولدتون مبارک دوستانموفق و سربلند باشید همیشه ناقابله دیگه ببخشید کم شد آقامحمد... مرسیکم زیاد لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تولدتون مبارك :icon_gol: مرسسسی سلاااااام دیر اومدم چقدر::-dتولدتون مبارک انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیرید :@-}-- ::-) سلام سپاس :دی دیرنیس که بهار کلا واسه ماس به به مبارکا باشه محمد و پروانه جان تولدتون مبارک صد سال به این سالها:icon_gol: مرسی ادمین بزرگ دامادیتون جبران کنیم :)))))):5c6ipag2mnshmsf5ju3 بابا اون روز خو حالم خوب نبود آبروم رف ک اونجور گفتی....ب جان خودم سنگ تموم میزاشتم واست پروانه.... آقا محمدم ک شرمندش شدم ایشالا ببخشه به بزرگیه خودش. :w330::4uboxsmiley::w330::4uboxsmiley::w330::4uboxsmiley::w330::4uboxsmiley::w330::4uboxsmiley::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w72::w14::happy::happy::w330::happy::happy::happy::happy::w70::cakesmileyf::cakesmileyf::626gdau::626gdau::626gdau::flowerysmile::w70::w70::w70::qfu28wh4kkweeki7jfi:1cwpe6q6upfmgganbmp:ha5t4lmd53df3cpu2lq:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:qfu28wh4kkweeki7jfi:2eaoapgxehimkak1y7e:6snuiio5gm0n52hzey4:ag2f893eg0ja83qr8q::happy::happy::happy::happy::happy::happybday::happybday::happybday::happybday::happybday::happybday: من چی گفتم؟یادم نی:/ مرسسی دوس جون مهربون :love070::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تولدتون مبارک :flowerysmile:بهترین هارو براتون آرزو میکنم شاد باشین همیشه :wubpink: ممنون همچنین تولدتون مبارک ایشالا هر دوتون به تمام ارزوهای خوبتون برسین:icon_gol::icon_gol: مرسسسسسسسسسی ان شاالله ان شاالله :))))))))):hapydancsmil: تولدتون مبارک میخاستم بگم تولد من 12شهریور - تموم تاپیک هاتون قفل بود مجبور شدیم اینجا بنویسیم دی مرسسسسسسی :icon_gol: تولدت مبارک :دی لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ به به تولدتون مبارک دوستانموفق و سربلند باشید همیشه مرسی همچنین شما پریییییییییییییییی جونننییییییییییییییییییییییییبفرماااااااااااااید.:hapydancsmil: شرمنده کردی بانو سپاس :wubpink::qfu28wh4kkweeki7jfi:1cwpe6q6upfmgganbmp:4uboxsmiley::heartshape2::w330: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ وای تولد محمد و معمار عزیز بوده بازم من رو دعوت نکردید ...... کیک من خورده شد ای واییی محمد جان سبز باشی و دلت خرم و پر و مملو از شادی یه لحظه غم تو دلت نیاد اگرم اومد زود بره لیاقت بهترینها رو داری و همچنین دوست خوبم معمار عزیز و کم پیدای خودمون توهم به هرچی که ارزو داری بهش برسی دل مهربونی داری قدرش رو بدون ... تولدت مبارک لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ وای تولد محمد و معمار عزیز بوده بازم من رو دعوت نکردید ......کیک من خورده شد ای واییی محمد جان سبز باشی و دلت خرم و پر و مملو از شادی یه لحظه غم تو دلت نیاد اگرم اومد زود بره لیاقت بهترینها رو داری و همچنین دوست خوبم معمار عزیز و کم پیدای خودمون توهم به هرچی که ارزو داری بهش برسی دل مهربونی داری قدرش رو بدون ... تولدت مبارک قربانت مرسی سهندجان لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ وای تولد محمد و معمار عزیز بوده بازم من رو دعوت نکردید ......کیک من خورده شد ای واییی محمد جان سبز باشی و دلت خرم و پر و مملو از شادی یه لحظه غم تو دلت نیاد اگرم اومد زود بره لیاقت بهترینها رو داری و همچنین دوست خوبم معمار عزیز و کم پیدای خودمون توهم به هرچی که ارزو داری بهش برسی دل مهربونی داری قدرش رو بدون ... تولدت مبارک مرسسسی بابت تبریک وآرزوی خوب ...لطف دارید شما ممنون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده