Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ مبارکه خیلی... به هر دو دوست عزیز و بزرگوار خودم تولدشون رو تبریک عرض میکنم یک امروز بهتر از دهها فرداست، چون تولد مرد نازنینی است بنام محمد عارف تولدی که نقش بسزایی در زندگی من داشت.تولد محمد عزیز و تولد نواندیشان که من همه بلوغ فکر و اندیشه ام را مدیون این سایت هستم و خواهم بود.بخاطر همه چیز ازت ممنونم . شاید همه روز ها خوب نباشند ، اما چیزی خوب در روز تولد شما هست که اونم ، تولد محمد عزیز هست.این روز بزرگ رو به همه مدیران و کاربران و خانواده محترم و شخص شما تبریک عرض میکنم.:icon_gol: مرسی از لطفتون. دست همگی درد نکنه لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ منم تبریک میگم به دوستان امیدوارم جشن تولد 120سالگیشونو همینجا جشن بگیریم لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ مرسی معصومه جان به همزاد هم مجدد تبریک میگم منم از همین تریبون به شما وهمه ی هم وطنان داخلی و خارجی تبریک میگم این روزبزرگ رو لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تولدتون مبارککککککککمحمد اقا و پاروانای قسنگ و مهربونم:hapydancsmil: قربونت عزیزززززززززززززززززم:hapydancsmil::ha5t4lmd53df3cpu2lq:aghosh: لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تبریک به هر دو عزیز و مهندس:icon_gol:امیدوارم به همه آرزوهای خوبتون برسید:icon_gol: تنتون سالم ،دلتون خوش ،لبتون همیشه خندان:icon_gol: مرسی بابت دعاهای خوبتون همچنین شما تولدتون مبارک♥ حس تبریک مینا رو داشت :دی تولد هر دو مبارک باشه تبریک میگمبا آرزوی بهترین ها تبریک میگم :icon_gol: مرسسی دوستان :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ مبارکه خیلی... خواهش میکنم محمد جان... کاری نکردمخودت مهربون تری عزیزدلم.. :aghosh: به هر دو دوست عزیز و بزرگوار خودم تولدشون رو تبریک عرض میکنم ممنون از لطفتون پ.ن:دهنمونو آب انداختی دختر:/:w02: لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ Memmar عزیز تولدتون مبارکباد.صد سال به این سالها.امیدوارم همیشه سربلند و سرافراز باشی:icon_gol: منم تبریک میگم به دوستان امیدوارم جشن تولد 120سالگیشونو همینجا جشن بگیریم مرسی وممنون بابت دعاتون 120 سالگیو اینجا جشن بگیریم:/ همزاد پاسخگو باش:دی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ منم تبریک میگم به دوستان امیدوارم جشن تولد 120سالگیشونو همینجا جشن بگیریم منم از همین تریبون به شما وهمه ی هم وطنان داخلی و خارجی تبریک میگم این روزبزرگ رو سپااس از شما لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلاااااام دیر اومدم چقدر::-d تولدتون مبارک انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیرید :@-}-- ::-) لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ به به مبارکا باشه محمد و پروانه جان تولدتون مبارک صد سال به این سالها:icon_gol: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بابا اون روز خو حالم خوب نبود آبروم رف ک اونجور گفتی.... ب جان خودم سنگ تموم میزاشتم واست پروانه.... آقا محمدم ک شرمندش شدم ایشالا ببخشه به بزرگیه خودش. :w330::4uboxsmiley::w330::4uboxsmiley::w330::4uboxsmiley::w330::4uboxsmiley::w330::4uboxsmiley::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::heartshape2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w72::w14::happy::happy::w330::happy::happy::happy::happy::w70::cakesmileyf::cakesmileyf::626gdau::626gdau::626gdau::flowerysmile::w70::w70::w70::qfu28wh4kkweeki7jfi:1cwpe6q6upfmgganbmp:ha5t4lmd53df3cpu2lq:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:qfu28wh4kkweeki7jfi:2eaoapgxehimkak1y7e:6snuiio5gm0n52hzey4:ag2f893eg0ja83qr8q::happy::happy::happy::happy::happy::happybday::happybday::happybday::happybday::happybday::happybday: لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تولدتون مبارک :flowerysmile: بهترین هارو براتون آرزو میکنم شاد باشین همیشه :wubpink: لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تولدتون مبارک ایشالا هر دوتون به تمام ارزوهای خوبتون برسین:icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تولدتون مبارک میخاستم بگم تولد من 12شهریور - تموم تاپیک هاتون قفل بود مجبور شدیم اینجا بنویسیم دی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده