رفتن به مطلب

خواص درمانی آب جوشیده‌ ولرم


ارسال های توصیه شده

یک محقق طب اسلامی خواص درمانی آب جوشیده‌ ولرم را تشریح کرد و گفت: مردم در قدیم آب جوش می‌خوردند ولی الان چای می‌خورند که بسیار مضر است.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

به گزارش

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
،​ آیت الله تبریزیان درباره آب فاتر اظهار داشت: آب فاتر, آب جوشیده‌ای است که ولرم شده باشد.

 

به گفته وی فتور از حدت به سردی می‌آید نه از سردی به حدت یعنی آب باید به جوش برسد و سپس سرد شود نه اینکه فقط گرم شود. دقت شود که آب نباید زیاد بجوشد بلکه به‌محض به‌جوش آمدن و رسیدن به نقطه جوش باید از روی شعله برداشته شود وگرنه آب خاصیت خود را از دست می‌دهد.

 

این محقق طب اسلامی افزود: می‌توان به آب فاتر مقداری قند طبیعی نیشکر یا عسل اضافه کرد؛ شکر سرخ برای هر چیزی نفع دارد و ضرری ندارد و آب جوش هم همینطور است, لذا آب جوش و شکر طبیعی بسیار به بدن سود می‌رساند.

 

خواص درمانی آب فاتر

 

تبریزیان ادامه داد: طبق روایت امام صادق علیه السلام در صورتیکه ناشتا یا موقع افطار آب فاتر استفاده شود, معده و کبد را پاک می‌کند. بدن و دهان را خوشبو کرده و دندان‌ها را محکم می‌کند.

 

وی اضافه کرد: آب فاتر چشم را قوی و بینایی را جلا می‌دهد, مصرف فاتر هیجان رگ‌ها را فرو می‌نشاند, مره (صفرا و سودا) و بلغم را درمان می‌کند (سه مزاج را تعدیل می‌کند که بهترین درمان است), گرمی معده را فرو می‌نشاند و درمان کننده میگرن نیز هست.

 

این محقق طب اسلامی خاطرنشان کرد: مردم در قدیم آب جوش می‌خوردند ولی الان چای می‌خورند که بسیار مضر است.

 

منبع :تسنیم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...