.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ قابل توجه دوستان طی آخرین اخبارکه ممد ادمینان در مترو به من گفت، گروهی از خواص ناهار مهمون ادمین هستن این خواص رو کمیته 5 نفره به ریاست من تعیین میکنن باشد که هوای من را داشته باشید تا اینجانب شما را پیش ادمینان برده و ناهار بگیری دازش حمییییییییییییییییییییید 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ حمییییییییییییییییییییید اینطوری به جایی نمیرسی 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بلیطش با من به خرج ممد ادمین :دیبگیرم برااات؟ حمید حالت چطوره جیگر؟؟ بیخیال بابا اصلاً ممل پر 6 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بچه ها جدی اگر برنامه مافیا و پانتومیم و اینجور چیزاست بگید؟ 6 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ [emoji15] [emoji15] ماشالا چه همه اکتیون. آقا جذابیتو ببرید بالا من از همدان نیکوبم میام ارزش داشته باشه[emoji16] [emoji16] Sent from my SM-E700H using Tapatalk 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بچه ها جدی اگر برنامه مافیا و پانتومیم و اینجور چیزاست بگید؟ دقیقا فقط پانتومیم چطوری شما؟ واقعا حیف میشه اگه نتونم بیام.... 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام به همه. اقا یک فکر بکر کردم واسه اونا که نمیتونن بیان.از طرف بزرگای سایت یک امکان فراهم بشه برا کسایی که نمیتونن بیان که اگه کتابی خواستن براشون خریداری بشه و پست بشه. حالا اینکه چه طور کتاب سفارش بدین یا هزینش پرداخت کنیم دیگه با خودتون که نطر بدید . همه نظرا که من نمیتونم بدم خودتونم یکم خلاقیت داشته باشین. پیشنهاد خوبیه. ولی هرکس میتونه به هم رشته ای های خودش که می بینه نمایشگاه میان، سفارش بده. مثلاً اگه کسی کتاب واسه رشته شهرسازی سفارش داره، میتونم واسش بگیرم و هزینش رو هم میگیرم ما که این بچه های جدیدو نمیشناسیم ممدم بیشتر از یه بار نباید ببینیش ارزش نداره یعنی خوش بگذره نصف جذابیت میتینگای نمایشگاه کتاب واسه همینه که بچه های جدیدو ببینیم. نصف دیگشم دیدن بچه های قدیمی. فقط واسه اومدن تو جذابیتی نیست. نیای، حداقل امنیت جانی بیشتر حفظ میشه محمد این نقشه رو بزار , بچه ها تو شهر آفتاب گم نشن : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نقشه نمایشگاه: دستت درد نکنه. حتماً محل اولیه جمع شدن بچه ها رو روی نقشه مشخص میکنم و تو پست اول اضافه میکنم. البته چون از نزدیک ندیدیم، ایشالا جای خوب و درستی انتخاب کنیم. بچه ها جدی اگر برنامه مافیا و پانتومیم و اینجور چیزاست بگید؟ بابا تو که سابقه حضور تو جمع بچه ها رو داشتی، مگه میشه برنامه های جذاب گروهی نداشته باشیم؟ 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یادت بمونه ها، فراموش نکنی یه وقت دلم خنک شد که نمتونی بری :ws28:خدایی خیلی باحال نوشتی.. البته ببخشید اقا علی... 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من نمیتونم بیام امتحان دارم.. حالا چقدرم خوندم خوش بگذره.. البته شایدم بیام اگر بیام براتون یه جعبه شیرینی تر تپل میارم به یه مناسبتی پاستیل خرسی هم محفوظه محمدااااا یادم نرفته...... یادش بخیر بچه هایی که میتونن برن برن کسانی که هم نمیتونن برن.. خدایی خیلی خوش میگذره یه نکته: حتمن بمونید دور هم مخصوصا اخرش حتمن محمد بهتون بستنی میده کاش واقعی من بتونم بیام.. 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من درسمو بخونم میام .... نخونم نمیام کلا هم خسته ام 5 ساعت بیام . 5 ساعت برگردم وای خدا سه روز باید بخوابم اگه برای پرفسور انجمن بلیط هوایی میگیرید بیام 6 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ آقا 7000 جفت چشم قانونی در حال چریدن هستند نیان ما رو بچرن بریم تو سیستم گوارششون محمد امنیت تامینه ؟؟ 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من که کسیو نمیشناسم .کسی هم منو نمیشناسه کاری هم ندارم که بخاطرش بیام به اون هایی که میرن خوش بگذره 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من که کسیو نمیشناسم .کسی هم منو نمیشناسه کاری هم ندارم که بخاطرش بیام به اون هایی که میرن خوش بگذره کار از این واجبتر که ناهار مهمون شین؟ 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ آقا 7000 جفت چشم قانونی در حال چریدن هستند نیان ما رو بچرن بریم تو سیستم گوارششون محمد امنیت تامینه ؟؟ با ماشین زدگلوله میام دنبالت...تکون نخوری از خونتون تا برسم.. چه عجب!راه گم کردی! ممدو مهدی خان سرشون شلوغه دارن تدارکات جشن نامزدی رو محیا میکنن...من جوابتو دادم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من درسمو بخونم میام ....نخونم نمیام کلا هم خسته ام 5 ساعت بیام . 5 ساعت برگردم وای خدا سه روز باید بخوابم اگه برای پرفسور انجمن بلیط هوایی میگیرید بیام خواستی بیای امانتی من فراموش نشه 4 لینک به دیدگاه
melijooon 723 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من تلاشمو می کنم بیام :a030: 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خواستی بیای امانتی من فراموش نشه شما هم شیرینی یادت نره :hapydancsmil: با ماشین زدگلوله میام دنبالت...تکون نخوری از خونتون تا برسم.. چه عجب!راه گم کردی! ممدو مهدی خان سرشون شلوغه دارن تدارکات جشن نامزدی رو محیا میکنن...من جوابتو دادم نه والا ... نامزدی کی ؟؟؟ کی رفته قاطی مرغا؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ شما هم شیرینی یادت نره :hapydancsmil: شیرینی برا چی؟ :| 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده