Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من عادت ندارم ششم شم...بیاید بشه 12 نفر نسیم ی چیزی بهشون بگو دیگه میگم خودتو برای رتبه هفتم اماده کنعکس هفتم رسید 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نسیم ی چیزی بهشون بگو دیگه میگم خودتو برای رتبه هفتم اماده کنعکس هفتم رسید یه چیزییییییی خب خوبه دارم به هدف نزدیک میشم 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سپاسشرکت میکنیم ممنون مهندس یه چیزییییییی خب خوبه دارم به هدف نزدیک میشم لینک به دیدگاه
hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ حتما شرکت میکنم بزارید بگردم توی پوشه عکسها که بعد سال جدید گرفتم ممنونم از دعوتتون 1 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من هم دوست دارم تو این مسابقه شرکت کنم، البته اون موقع که عکاسی میکردم (تو عید امسال)، همینطوری، دلی گرفتم! (خبری از مسابقه نبود!) عکس رو براتون فرستادم موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ حتما شرکت میکنم بزارید بگردم توی پوشه عکسها که بعد سال جدید گرفتم ممنونم از دعوتتون بسیار عالی خواهش میکنم من هم دوست دارم تو این مسابقه شرکت کنم،البته اون موقع که عکاسی میکردم (تو عید امسال)، همینطوری، دلی گرفتم! (خبری از مسابقه نبود!) عکس رو براتون فرستادم موفق باشید. الان وقتشه دیگه مچکرم 8 مین عکس هم رسید ... 2 لینک به دیدگاه
hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ منم عکسمو فرستادم ولی میدونم برنده نمیشم 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ باشد که اول شیم! گل هم حساب میشه؟ خیر از همین تریبون اعلام میکنم: دوستان عزیزم گل نفرستید فقط شکوفه !!! باغ گل رفتی , از شکوفه هایی که عکس گرفتی بفرست منم عکسمو فرستادم ولی میدونم برنده نمیشم چرا اینقدر ناامید از کجا معلوم ؟ 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بالاخره تعداد آثار دو رقمی شد تا این لحظه 10 اثر 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خیر از همین تریبون اعلام میکنم: دوستان عزیزم گل نفرستید فقط شکوفه !!! باغ گل رفتی , از شکوفه هایی که عکس گرفتی بفرست :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خیر از همین تریبون اعلام میکنم: دوستان عزیزم گل نفرستید فقط شکوفه !!! باغ گل رفتی , از شکوفه هایی که عکس گرفتی بفرست چرا اینقدر ناامید از کجا معلوم ؟ آخه میدونم عکسهای خوشگل واسه مسابقه میزارن ما از آخر اول میشیم 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ :vahidrk: :vahidrk:برو عکستو بفرست 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ عکس من کو وافعا کو؟! :wow: :179:تو بایگانی :scared9: 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یازدهمین عکس هم فرستاده شد فقط تا فردا فرصت دارید ... لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ عجب تاپیک پر شور و هیجانی آدم دوس داره بازم عکس بفرسته 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده