Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ عنوان: تائوت چینگ نویسنده: لائو تزو تعداد صفحه:16 ✅تائوت چینگ یا دائو د جینگ یکی از مشهورترین متون اندیشه و خرد خاور دور است که حدود ۲۵۰۰ سال پیش توسط لائو تزو فرزانهی چینی نگاشته شده است. هشتاد و یک قطعهی شعرگونه و ژرف آن تاثیر شگرفی بر فرهنگ، هنر و اندیشهی شرقیان گذاشته و بسیاری آن را روح و جان تمدن چین میدانند. در آغاز کتاب لائوتزو اشاره دارد که وقتی سعی در تعریف کردن و نامیدن تائو داری از آن دور میشو اما میتوانی آن را زندگی کنی و از آن بهره بگیری. او از جلوههای تائو در طبیعت و هستی و از شیوهی زندگی فرزانه سخن میگوید. از این رو تائو ت چینگ را کتاب فرزانگی نیز مینامند. ✔️متن کامل کتاب را از کتاب فروشی ها تهیه نمایید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تائوت چینگ که نوشتی به گمانم : دائو دچینگ هست. من کتابش رو دارم. 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ nv ;gdj l,q,u tvrd knhvi در کلیت موضوع فرقی نداره اما سایت های انگلیسی رو چک کردم ت نوشته بودن لینک ویکی پدیا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام The Tao Te Ching,[1] Daodejing, Dao De Jing, or Daode jing (simplified Chinese: 道德经; traditional Chinese: 道德經;pinyin: Dàodéjīng) با هردو اسم نوشتن ولی ت زدن تو بخش اسم صفحه منم تو پست اول اشاره کردم تائوت چینگ یا دائو د جینگ یکی از مشهورترین متون اندیشه و خرد خاور دور است 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ nv ;gdj l,q,u tvrd knhviدر کلیت موضوع فرقی نداره اما سایت های انگلیسی رو چک کردم ت نوشته بودن فرقش اینه که تو کشور هایی که دائو را نجات دهنده میدونن , به همین نام او را دعا میکنند و صدایش میزنن. البته با صوت صداش میکنند. داااااااااااعوووووو. 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ فرقش اینه که تو کشور هایی که دائو را نجات دهنده میدونن , به همین نام او را دعا میکنند و صدایش میزنن. البته با صوت صداش میکنند. داااااااااااعوووووو. پست قبل رو ویرایش کردم باز بخونش هرچند تو پست اول هم اشاره کردم که هردو اسم وجود داره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده