Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود برهمه عزیزان دوستان قبل و بعد عید شاهد ف ی ل ت ر ی ن گ برخی درگاه واسط بانکی بودیم بدون دلیل البته درظاهر....اما بعضی درگاه ها مثل زرین پال فیلتر نشدن چرا؟این همه تبعیض برا چیه؟چرا این شرکت های دانش بنیان باید فیلتر بشن؟دوستان منتظر حضورتون هستم چون خودم و کسایی ک باهاشون درارتباطم ضرر کردیم از این ناحیه...:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ هیچکس استفاده نکرده از این سایت های واسط بانکی لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود برهمه عزیزان دوستان قبل و بعد عید شاهد ف ی ل ت ر ی ن گ برخی درگاه واسط بانکی بودیم بدون دلیل البته درظاهر....اما بعضی درگاه ها مثل زرین پال فیلتر نشدن چرا؟این همه تبعیض برا چیه؟چرا این شرکت های دانش بنیان باید فیلتر بشن؟دوستان منتظر حضورتون هستم چون خودم و کسایی ک باهاشون درارتباطم ضرر کردیم از این ناحیه...:icon_pf (34): خو ضرر کردیم رفت دیگه لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۵ خو ضرر کردیم رفت دیگه درود به لطف خدا درست شد راحت شدیم... البته چند ماهی هست... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده