Farzaaneh 3058 ارسال شده در 10 تیر، 2016 سلام خدمت دوستان نواندیشی جعبه فلزی سیگار میخوام بخرم ولی نمیدونم از کجا و اصلا از چه مغازه ای باید تهیه کنم !! تهرانم . کسی میتونه کمک کنه لطفا 4
alimec 23104 ارسال شده در 10 تیر، 2016 سلام خدمت دوستان نواندیشی جعبه فلزی سیگار میخوام بخرم ولی نمیدونم از کجا و اصلا از چه مغازه ای باید تهیه کنم !! تهرانم . کسی میتونه کمک کنه لطفا درود باید یه بسته سیگار روسی سناتور بخرید که حتما تو خواربارفروشی ها تهران یافت میشه البته نه همشون.
fakur1 10131 ارسال شده در 10 تیر، 2016 سلام جلو مخابرات تو ناصرخسرو یکی دو تا مغازه هستش که قبلا داشتن. نشد برو پایین ار تو پاساژ یا راسته عربها میتونی پیداش کنی.نرسیده به سه راهی (مسجد شاه )
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 23 تیر، 2016 سلام خدمت دوستان نواندیشی جعبه فلزی سیگار میخوام بخرم ولی نمیدونم از کجا و اصلا از چه مغازه ای باید تهیه کنم !! تهرانم . کسی میتونه کمک کنه لطفا سر توحید یه مغازه با انواع و اقسام جعبه های فلزی
afshin18 11176 ارسال شده در 23 تیر، 2016 دکه ها که سیگار نخی می فروشن می مونه براشون ولی یه بسته سیگار سناتور نگیر خیلی مزخرفه زیادش
Farzaaneh 3058 سازنده ارسال شده در 23 تیر، 2016 درود باید یه بسته سیگار روسی سناتور بخرید که حتما تو خواربارفروشی ها تهران یافت میشه البته نه همشون. سلامجلو مخابرات تو ناصرخسرو یکی دو تا مغازه هستش که قبلا داشتن. نشد برو پایین ار تو پاساژ یا راسته عربها میتونی پیداش کنی.نرسیده به سه راهی (مسجد شاه ) سر توحید یه مغازه با انواع و اقسام جعبه های فلزی دکه ها که سیگار نخی می فروشن می مونه براشون ولی یه بسته سیگار سناتور نگیر خیلی مزخرفه زیادش ممنون از همگی دوستان .. اینو گرفتم
fakur1 10131 ارسال شده در 23 تیر، 2016 ممنون از همگی دوستان .. اینو گرفتم آدرسش رو هم بگو شاید مام بخوایم بگیریم
Farzaaneh 3058 سازنده ارسال شده در 23 تیر، 2016 آدرسش رو هم بگو شاید مام بخوایم بگیریم اینترنتی خریدم .. فندک و چیزای دیگه هم داره خیلی خوبه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
fakur1 10131 ارسال شده در 23 تیر، 2016 اینترنتی خریدم .. فندک و چیزای دیگه هم داره خیلی خوبه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 25 تیر، 2016 آدرسش رو هم بگو شاید مام بخوایم بگیریم دلم خواست یکی هم برا من بگیر فکور جان عیدی هم ندادی قبوله داداش
fakur1 10131 ارسال شده در 25 تیر، 2016 دلم خواست یکی هم برا من بگیر فکور جان عیدی هم ندادی قبوله داداش نزدیک 120 هزار تومن قیمتش بود. دلم نیومد. با همون پاکت های کاغذی میسازیم. ولی برای شما عید 96 یه دونه میخرم و میام تبریز , یه یه هفته ای مهمونت میشم که هم هدیه رو تقدیم کنم و هم یه هفته سیر بخورم که عوض پولش در بیاد
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 25 تیر، 2016 نزدیک 120 هزار تومن قیمتش بود. دلم نیومد. با همون پاکت های کاغذی میسازیم. ولی برای شما عید 96 یه دونه میخرم و میام تبریز , یه یه هفته ای مهمونت میشم که هم هدیه رو تقدیم کنم و هم یه هفته سیر بخورم که عوض پولش در بیاد قبول فقط ماه رمضون بیا تبریزیم ها
ارسالهای توصیه شده