رفتن به مطلب

خوراک فیله با قارچ و پنیر


ارسال های توصیه شده

آماده سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 15 دقیقه

مجموعاً: 30 دقیقه

________________________________________

مواد اولیه :

برای 30 نفر

قارچ (بزرگ): 30 تا 35 عدد

گوشت قرمز: (فیله نازک - خرد شده) 115 گرم

فلفل قرمز: (فلفل شیرین خرد شده) 1/3 فنجان

پیاز :(پیاز قرمز خرد شده) 1/4 فنجان

نمک: 1/2 قاشق چای خوری

فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری

روغن کانولا: 2 قاشق چای خوری

سیر (خرد شده): 1 قاشق چای خوری

پنیر شیر بز :(خرد شده - یا پنیر فتا) 1/2 فنجان

پنیر چدار: (رنده شده) 1/2 فنجان

طرز تهیه:

 

ساقه های قارچ را بگیرید و آن ها را ریز خرد کنید. کلاهک قارچ را کنار بگذارید. داخل یک قابلمه بزرگ، قارچ، گوشت، فلفل قرمز، پیاز، نمک و فلفل سیاه را با روغن تفت دهید تا اینکه سبزیجات نرم تر شوند. بعد سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

حال از روی حرارت بردارید و با پنیر ها مخلوط کنید. روی هر کدام از قارچ ها یک قاشق غذاخوری از مخلوط سبزیجات بریزید.

سپس داخل سینی فویل شده قرار دهید و داخل فر با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) به مدت 16 الی 20 دقیقه قرار دهید تا قارچ ها نرم تر شوند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...