رفتن به مطلب

علف های هرز باغات سیب


masi eng

ارسال های توصیه شده

علف های هرز باغات سیب

[TABLE]

[TR]

[TD]

نام علف های هرز

[/TD]

[TD]

سموم توصیه شده

[/TD]

[TD]

فرمولاسیون

[/TD]

[TD]

مصرف در هکتار

[/TD]

[TD]

زمان مبارزه

[/TD]

[TD]

ملاحظات

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]

قیاق

Sorghum halepense

پاسپالوم

Paspalum distichum

مرغ

Cynodon dactylon

سلمک

Chenopodium album

نی

Phragmites australis

کنگر وحشی

Cirsium arvense

پیچک صحرایی

Convolvulus arvensis

علف خرس یا کاتوس

Cynanchum acutum

گونه‌های اسفناج وحشی

Atriplex spp

گونه‌های ارزن وحشی

Setaria spp

گونه‌های تاج خروس

Amaranthus spp

گونه‌های دارواش

Viscum spp

سس درختی

Cuscuta monogyna

[/TD]

[TD]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

[/TD]

[TD]

SL 41%

[/TD]

[TD]

12-14 لیتر

[/TD]

[TD]

اوایل گل‌دهی علف‌های هرز

[/TD]

[TD]

رانداپ برای علف‌های هرز دائمی 12-6 لیتر در هکتار و برای علف‌های هرز یک ساله 6-4 لیتر در هکتار استفاده شود. از ریختن روی شاخ و برگ و تنه درختان جوان خودداری شود. مصرف فری‌گیت به میزان 5 در هزار (2 لیتر در هکتار) و یا سولفات آمونیوم به میزان 2% (8 کیلوگرم در هکتار) همراه با رانداپ مصرف آن را کاهش می‌دهد. دز مصرفی رانداپ 6 لیتر در هکتار جهت کنترل مناسب می‌باشد.

پاراکوآت به شاخ و برگ و تنه درختان پاشیده نشود.

گلوفوسینت آمونیوم در درختان جوان‌تر از 4 سال مصرف نشود.

رعایت بهداشت باغ و مبارزه مکانیکی توصیه می‌شود.

جهت مبارزه با علف‌های هرز باریک برگ از باریک برگ‌کش‌های متداول استفاده گردد.

میزان مصرف آب در هکتار برای رانداپ و ویدمستر 200 لیتر و برای پاراکوات و گلوفوسینت آمونیوم 500 لیتر توصیه می‌گردد.

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

[/TD]

[TD]

SL 36%

[/TD]

[TD]

1-1/5 لیتر در 200 لیتر آب

[/TD]

[TD]

5-10سانتی‌متری علف‌های هرز یک‌ساله

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]

پاراکوآت

[/TD]

[TD]

SL 20%

[/TD]

[TD]

3 لیتر

[/TD]

[TD]

وقتی ارتفاع علف‌ها 15-10 سانتی‌متر باشد

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]

گلوفوسینت آمونیوم

[/TD]

[TD]

SL 20%

[/TD]

[TD]

5-10لیتر

[/TD]

[TD]

وقتی ارتفاع علف‌ها 15-10 سانتی‌متر باشد

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...