masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ بیماری های باقلا 1-1-1- برقزدگی باقلا [TABLE] [TR] [TD] نام بیماری [/TD] [TD] سموم توصیه شده [/TD] [TD] فرمولاسیون [/TD] [TD] مصرف در هکتار [/TD] [TD] زمان مبارزه [/TD] [TD] ملاحظات [/TD] [/TR] [TR] [TD] برقزدگی باقلا Didymella fabae (Aschochyta fabae) [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] کاشت بذر سالم و حذف بوتههای آلوده توصیه میشود. [/TD] [/TR] [/TABLE] 1-1-2- زنگ باقلا [TABLE] [TR] [TD] نام بیماری [/TD] [TD] سموم توصیه شده [/TD] [TD] فرمولاسیون [/TD] [TD] مصرف در هکتار [/TD] [TD] زمان مبارزه [/TD] [TD] ملاحظات [/TD] [/TR] [TR] [TD] زنگ باقلا Uromyces viciae-fabae [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] از بین بردن منابع آلوده مانند بقایای آلوده در کاهش بیماری مؤثر است. [/TD] [/TR] [/TABLE] 1-2-3- لکه قهوهای (شکلاتی) باقلا [TABLE] [TR] [TD] نام بیماری [/TD] [TD] سموم توصیه شده [/TD] [TD] فرمولاسیون [/TD] [TD] مصرف در هکتار [/TD] [TD] زمان مبارزه [/TD] [TD] ملاحظات [/TD] [/TR] [TR] [TD] لکه قهوهای (شکلاتی) باقلا Botrytis fabae [/TD] [TD] زینب [/TD] [TD] WP 80% [/TD] [TD] 2 کیلوگرم [/TD] [TD] - [/TD] [TD] تناوب و حذف بقایای گیاهی آلوده در جلوگیری از انتشار بیماری در سالهای بعد مؤثر است این قارچ به همراه B. cincrea عامل پوسیدگی خاکستری باقلا، در شرایط رطوبت بالا از مزرعه وارد انبار شده و به سرعت گسترش مییابد و سبب فساد بذور و تولید نوکسین میشود که از کیفیت محصول میکاهد. [/TD] [/TR] [TR] [TD] مانب [/TD] [TD] WP 80% [/TD] [TD] 2 کیلوگرم [/TD] [/TR] [TR] [TD] کاپتان [/TD] [TD] WP 50% [/TD] [TD] 2 کیلوگرم [/TD] [/TR] [/TABLE] نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .