spring2020 129 ارسال شده در 5 خرداد، 2016 سلام من یک سری عکس تومور مغزی دارم که گفتن باید ویژگی های آماریشون رو بدست بیارم اما باید ویژگی های آماری قسمت تومور رو جدا گونه بدست بیارم ویژگی های آماری کل تصویر رو هم جدا گونه اما نمیدونم چطوری باید ویزگی آماری قسمت تومور رو بدست بیارم؟ ویژگی آماری------------> واریانس و شدت نور ممنون میشم راهنماییم کنید 1
ehsan_faal 561 ارسال شده در 5 خرداد، 2016 سلام. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
spring2020 129 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2016 سلام.http://stackoverflow.com/questions/9938008/variance-and-mean-of-imagehttp://www.mathworks.com/matlabcentral/answers/57830-how-to-read-light-intensity-values-on-jpg-image سلام ببخشید این صفحه باز نمیشه 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 5 خرداد، 2016 سلام من یک سری عکس تومور مغزی دارم که گفتن باید ویژگی های آماریشون رو بدست بیارم اما باید ویژگی های آماری قسمت تومور رو جدا گونه بدست بیارم ویژگی های آماری کل تصویر رو هم جدا گونه اما نمیدونم چطوری باید ویزگی آماری قسمت تومور رو بدست بیارم؟ ویژگی آماری------------> واریانس و شدت نور ممنون میشم راهنماییم کنید سلام اول بايد تومور رو سگمنت كنين، كه بتونين فقط پيكسلهاي مربوط به اون رو به به صورت جدا داشته باشين. بعد مي تونين اين ويژگيا رو بدست بيارين. منظورتون از ويژگي شدت نور چيه؟
spring2020 129 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2016 این تصویر سگمنت شده ی من هست میشه بگید چطوری میتونم واریانس انحراف معیار و میانگین قسمت تومور رو جدا گانه و کل تصویر رو هم جدا گانه بدست بیارم؟ واسه قسمت سگمنت شده من این دستور رو برای واریانس و میانگین نوشتم درسته؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 8 خرداد، 2016 این تصویر سگمنت شده ی من هست میشه بگید چطوری میتونم واریانس انحراف معیار و میانگین قسمت تومور رو جدا گانه و کل تصویر رو هم جدا گانه بدست بیارم؟واسه قسمت سگمنت شده من این دستور رو برای واریانس و میانگین نوشتم درسته؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
spring2020 129 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2016 سلامبه نظر كه درست نوشتي، cc تصوير سگمنت شده هست؟ البته يه حاشيه هاي كوچيكي هم از اطراف مغز هم توي اين تصوير هست، مي توني ناحيه هاي كوچيكتر از يه تعداد پيكسلي رو حذف كني كه اونا هم ديگه نباشن. ممنون بابت پاسخگوییتون آره cc تصویر سگمنت شده هست منظورتون اینه که مثلا اگه اون مقدار شدت روشنایی 220 هست بگم پیکسل هایی که شدتشون از 220 به بالا هست حذف بشن درسته؟ کمک بزرگی به من کردید ممنون 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 8 خرداد، 2016 ممنون بابت پاسخگوییتون آره cc تصویر سگمنت شده هست منظورتون اینه که مثلا اگه اون مقدار شدت روشنایی 220 هست بگم پیکسل هایی که شدتشون از 220 به بالا هست حذف بشن درسته؟کمک بزرگی به من کردید ممنون خواهش می کنم، منظورم این پیکسل هاست: نه سطح روشناییشون که بالاتر از 220 نیست. قربانت.
spring2020 129 مالک ارسال شده در 26 خرداد، 2016 سلام من تومور رو جدا کردم از تصویر البته نه به صورت کامل ولی خب فعلا برای ابتدای کارم کافیه حالا میخوام واریانس میانگین و انحراف معیار تصویر رو بدست بیارم یه مشکل که دارم وقتی میخوام مثلا میانگین رو بدست بیارم خب اون قسمت هایی که سیاه هست رو هم حساب میکنه راهی هست که اینطوری نشه؟ یه نفر بهم گفت باید تعداد پیکسل های سیاه رنگ رو بدست بیاری بعد مقدار واریانسی یا میانگینی که بدست آوردی رو ضرب در اون بکنی این راه درسته؟ اگه درسته خب من با دستور NNZ تعداد پیکس های سیاه رو بدست آوردم حالا این تعداد رو بایستی در میانگین و واریانس و انحراف معیار ضرب کنم یا تقسیم ؟ برای این تصویر من واریانس رو 0.0657 بدست آوردم که تعداد پیکسل های سیاه رنگی که بدست آوردم با دستور NNZ برابر 3491 پیکسل بود بعد اومدم این دو تا عدد رو در هم ضرب کردم که شد 229.4341 به نظر شما درسته ؟ این واریانس ای که بدست اوردم منطقی هست ؟ 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 26 خرداد، 2016 سلام من تومور رو جدا کردم از تصویر البته نه به صورت کامل ولی خب فعلا برای ابتدای کارم کافیه حالا میخوام واریانس میانگین و انحراف معیار تصویر رو بدست بیارم یه مشکل که دارم وقتی میخوام مثلا میانگین رو بدست بیارم خب اون قسمت هایی که سیاه هست رو هم حساب میکنه راهی هست که اینطوری نشه؟ یه نفر بهم گفت باید تعداد پیکسل های سیاه رنگ رو بدست بیاری بعد مقدار واریانسی یا میانگینی که بدست آوردی رو ضرب در اون بکنی این راه درسته؟ اگه درسته خب من با دستور NNZ تعداد پیکس های سیاه رو بدست آوردم حالا این تعداد رو بایستی در میانگین و واریانس و انحراف معیار ضرب کنم یا تقسیم ؟ برای این تصویر من واریانس رو 0.0657 بدست آوردم که تعداد پیکسل های سیاه رنگی که بدست آوردم با دستور NNZ برابر 3491 پیکسل بود بعد اومدم این دو تا عدد رو در هم ضرب کردم که شد 229.4341 به نظر شما درسته ؟ این واریانس ای که بدست اوردم منطقی هست ؟ سلام نه ساده تر از این حرفاس، بذار روی مثال هلپ متلب برات توضیح بدم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
spring2020 129 مالک ارسال شده در 27 خرداد، 2016 خب مساله این هست که شما واریانس قسمت های سفید رو بدست آوردید نه واریانس و میانگین خود سکه ها 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 27 خرداد، 2016 خب مساله این هست که شما واریانس قسمت های سفید رو بدست آوردید نه واریانس و میانگین خود سکه ها بخش سفید که همشون یه مقدار دارن، واریانسشون باید چند بشه؟
mmozaffari 24 ارسال شده در 14 آذر، 2016 سلام دوستان عزیز . من یک سری تصویر rgb دارم و یک تصویر با کارت سفید که با همان دوربین گرفته شده. میخوام در محیط متلب تصاویر را با تصویر کارت سفید استاندارد سازی کرده و سپس مقادیر lab آنها را استخراج کنم. لطفا مرا راهنمایی کنید. 1
mmozaffari 24 ارسال شده در 16 آذر، 2016 سلام دوستان عزیز . من یک سری تصویر rgbاز تغییرت رنگ ک نمونه در طی فرایند دارم و یک تصویر با کارت سفید استانداردکه با همان دوربین گرفته شده. میخوام در محیط متلب تصاویر را با تصویر کارت سفید استاندارد سازی کرده و سپس مقادیر lab آنها را استخراج کنم. لطفا مرا راهنمایی کنید. 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 17 آذر، 2016 سلام دوستان عزیز . من یک سری تصویر rgbاز تغییرت رنگ ک نمونه در طی فرایند دارم و یک تصویر با کارت سفید استانداردکه با همان دوربین گرفته شده. میخوام در محیط متلب تصاویر را با تصویر کارت سفید استاندارد سازی کرده و سپس مقادیر lab آنها را استخراج کنم. لطفا مرا راهنمایی کنید. سلام دوست عزيز ممكنه يه نمونه از تصاويرتون رو قرار بدين و روي اونا توضيح بدين كه دقيقا قراره چيكار كنين؟ lab هم كه بايد كدش روي اينترنت موجود باشه. 1
mmozaffari 24 ارسال شده در 18 آذر، 2016 با سلام و عرض تشکر فراوان از شما دوست عزیز، من راه حل مشکلم را دیروز ازیکی از اساتید آموختم. در هر صورت بخاطر راهنماییهای ارزنده ای که در مورد سوالات من یا سایر دوستان دارید که در مورد خود من جوابهای شما کمک شایانی به تحلیلهای من نموده است، بی نهایت سپاسگذاری میکنم و امیدوارم همیشه موفق و پاینده باشید. 1
emperator 20 12 ارسال شده در 12 بهمن، 2016 سلام شما به چه منظور میخواهید ویژگی های آماری تومور رو بدست بیاوید؟ و دیگر اینکه از چه کدی استفاده کردید برای سگمنتیشن...؟ 1
ارسال های توصیه شده