masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ چگونه سرکه سیب خانگی درست کنیم؟ در این بخش از سایت ایران ناز به شما آموزش می دهیم که چگونه می توانید در خانه خودتان سرکه سیب درست کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام غیر از همه خواصی که برای زیبایی و سلامت پوست و مو دارد، میتواند بهعنوان یک آنتیهیستامین علائم آلرژی را کمرنگ کند. به گزارش هلث، اگر دچار آلرژی فصلی هستید، میتوانید با خوردن روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب با یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری عسل، بهتر نفس بکشید و از شر آبریزش بینی خلاص شوید. این معجون ضدآلرژی را میتوانید تا سه بار در روز بنوشید. اما متخصصان معتقدند بهترین سرکه سیب نوع خانگی آن است. اگر دلتان میخواهد با سیبهای زرد زمستان سرکه سیب درست کنید، از این دستور تهیه پیروی کنید. مواد لازم برای سرکه سیب : سیب زرد 3 کیلوگرم نان سنگک 300 گرم طرز تهیه سرکه سیب : سیبها را خوب بشویید و هسته و دمش را بگیرید و به چهار قسمت برش بزنید. حالا سیبهای برش خورده را درون دبه پلاستیکی بریزید و بگذارید حدود یک چهارم از سر دبه خالی بماند. حالا نان سنگک را روی سیبها بگذارید. نان سنگک به تخمیر سیبها کمک میکند. دبه را برای 4 تا 5 ماه در جای گرم بگذارید. بعد از این مدت نان را از روی سیبها بردارید و سیبهای له شده را صاف کنید. بعد از 15 روز سرکه را مصرف کنید. توجه داشته باشید اگر میخواهید سرکه سیب زودتر عمل بیاید میتوانید سیب ها را قبل از ریختن درون دبه چرخ کنید تا به شکل پوره در بیاید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده