saharsharifi 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سلام می خوام خصوصیات بافت تصاویر را با استفاده از تابع [srad, sang,S]=specxture(f); بدست بیارم اما خطا میده Not enough input arguments. Error in specxture (line 16) S = fftshift(fft2(f)); احتمال میدم چند تا از ام فایلها رو نداشته باشه هر چی هم سرچ کردم پیداشون نکردم لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم سپاسگزار 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سلام می خوام خصوصیات بافت تصاویر را با استفاده از تابع [srad, sang,S]=specxture(f); بدست بیارم اما خطا میده Not enough input arguments. Error in specxture (line 16) S = fftshift(fft2(f)); احتمال میدم چند تا از ام فایلها رو نداشته باشه هر چی هم سرچ کردم پیداشون نکردم لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم سپاسگزار دستورهایی رو که نوشتین توی کد قرار بدین تا بچه ها بدونن چی نوشتین و جابجا نشه کد همون علامت # در بالای صفحه هست اون رو بزنین و بینش کدنویسی کنین 1 لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ سلام می خوام خصوصیات بافت تصاویر را با استفاده از تابع [srad, sang,S]=specxture(f); بدست بیارم اما خطا میده Not enough input arguments. Error in specxture (line 16) S = fftshift(fft2(f)); احتمال میدم چند تا از ام فایلها رو نداشته باشه هر چی هم سرچ کردم پیداشون نکردم لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم سپاسگزار دلیلش احتمالاً اینه که شما تابع رو مثل دستخط دارید اجرا می کنید؛ یعنی ورودی بهش ندادید. برای فراخوانی و استفاده از تابعها، باید ورودیهای اون رو بهش داد. در مورد این تابع specxture، نیازه که ورودیش، یعنی f، رو بهش بدید. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده