Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ باورم نمیشه هنوز یه سری در قید حیات هستن! درود به همه بقیه رو نمیدونم، ولی من که کلا تو خط غایب بودنم! اگرچه دیده نمیشم ولی مثل خورشید پشت ابر همه از برکات وجودی ما استفاده میکنن! :girl_angel: ایشالا درسا تموم بشه، دوباره بیشتر میام. لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود به همهبقیه رو نمیدونم، ولی من که کلا تو خط غایب بودنم! اگرچه دیده نمیشم ولی مثل خورشید پشت ابر همه از برکات وجودی ما استفاده میکنن! :girl_angel: ایشالا درسا تموم بشه، دوباره بیشتر میام. درس که تموم نمیشه . پس معلومه کی میای لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درس که تموم نمیشه . پس معلومه کی میای این درس دروه کارشناسی خیلی وقت میگیره! کلا به جز یک ترم بقیه ترم ها رو چهار روز در هفته دانشگاه بودم! لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام بر دوستان همیشه در صحنه حالتون چطوره؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ عجب یادش بخیر مستر ابولی و کومار و شیخ کبیر اگه ایینجا بودند اینجا میترکید یادشون گرامی لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ عجب یادش بخیر مستر ابولی و کومار و شیخ کبیر اگه ایینجا بودند اینجا میترکید یادشون گرامی هییییییییییی.. یادشون بخیر لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ وای خدا چه خوبه اینجا دوستان سلام و درود دومین پیام من بعد چهار سال لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ این تاپیک مخصوص گروهی از کاربرهای شاخ سابق انجمن موسوم به "شلغم های شبگرد" میباشد. :gnugghender: شلغما به یپش ... 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ اقای دیزاینر به هر حال درست نیست ما با ایدی عهد قدیممون بیایم شوما هی ای دی پشت ای دی رو کنیا لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ شما خیـــــــــــــلی بی ادبید، من نمیتونم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ اقای دیزاینر به هر حال درست نیست ما با ایدی عهد قدیممون بیایم شوما هی ای دی پشت ای دی رو کنیا بذا ممد پسوردمو بده :D لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ تاریخ عضویتارو امین من همیشه از آیدیت بدم میومد :d لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده