.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ من اینترنت نداشتم:4564: خاااک تو سرت مخابرات:4564: لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ سلام شب همگی بخیر عزیزان نواندیش... من بیخبر بودم الانم تمنای عزیز بهم گفت والا زودتر میومدم عرض ادب خدمت دوستان میکردم... لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ بازم حواسم به ساعت نبود الان این موقع شب چرا من بیدارم الان باید لالا میکردم:bigbed: لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ شبا هنگام در این کوی برزن چی میکنم ؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ من اینترنت نداشتم:4564: خاااک تو سرت مخابرات:4564: الهییییییی اشکاااال ندااااره تمناااااا عطیه به یااااادت بوووود بخداااااا. ناراحت نباااااش... گریهنکنننننننن لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ سلام شب همگی بخیر عزیزان نواندیش...من بیخبر بودم الانم تمنای عزیز بهم گفت والا زودتر میومدم عرض ادب خدمت دوستان میکردم... سلااااام مهربان دوستم. اشکال نداره الان که هستی خوبه.... :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ من اینترنت نداشتم:4564: خاااک تو سرت مخابرات:4564: گریه نکن.... من که نت داشتم بی خبر بودم دیر اومدم خوبیش به اینه که اینجا الان واس ماس ت لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ شبا هنگام در این کوی برزن چی میکنم ؟ صحبت میکنیم... باز رو پروژه کار کردی این وقت شب اینجایی...حواست ب ساعت نبوده... پروژه سبب خیر شده بیای نت لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ الهیییییییاشکاااال ندااااره تمناااااا عطیه به یااااادت بوووود بخداااااا. ناراحت نباااااش... گریهنکنننننننن غصه دارم:sad0: ازش نمیگذرم:4564: من به همه گفته بودم میام:4564: لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ سلااااام مهربان دوستم.اشکال نداره الان که هستی خوبه.... :hapydancsmil: بره آمدم ،آمدنم مبارک(چه خودمو تحویل میگیرم) بسی خوشحال از بودن در کنار دوستای عزیز مث شما بزرگواران لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ 3تا معمار خفاش شب...:hapydancsmil: این تاپیک به لطف معمارا 70صفحه شده ها....آقامحمد منتظر مدالی و امتیاز هستیم لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ صحبت میکنیم...باز رو پروژه کار کردی این وقت شب اینجایی...حواست ب ساعت نبوده... پروژه سبب خیر شده بیای نت نه امشب مهمون داشتیم.. بنده خداها تا از در رفتن بیرون همه مث قطی زده های جیبوتی ریختیم تو نت لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ غصه دارم:sad0: ازش نمیگذرم:4564: من به همه گفته بودم میام:4564: گلیه نتن.... منم الان با نت گوشی ام... خو با نت گوشی میومدی لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ بره آمدم ،آمدنم مبارک(چه خودمو تحویل میگیرم)بسی خوشحال از بودن در کنار دوستای عزیز مث شما بزرگواران بسی شاد گشتم از بودنتان مهنس:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ الان آتاس شب میاد میگیردمون به جرم شب گردی یه جفاش شبی نشونمون میده ده تا کفتر از بغلش بزنه بیرون لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ نه امشب مهمون داشتیم..بنده خداها تا از در رفتن بیرون همه مث قطی زده های جیبوتی ریختیم تو نت اوه ماام مهمون داشتنی اینجوری میشیم لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ الان آتاس شب میاد میگیردمون به جرم شب گردی یه جفاش شبی نشونمون میده ده تا کفتر از بغلش بزنه بیرون اینجا پرنده پر نمیزنه خیالت راحت... لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ گلیه نتن.... منم الان با نت گوشی ام... خو با نت گوشی میومدی نت گوشی نداشتم یه بار دیگه بزارین از اینا منم بیام توروخدا:5c6ipag2mnshmsf5ju3:hanghead: لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ اوه ماام مهمون داشتنی اینجوری میشیم مثلا فرهنگ سازی میکنیم تا مهمون هست نمیایم نت ولی همین که مهمون میاد میگن وای فای دارین ؟با افتخار اعلام میکنیم این مکان مجهز به وای فای میباشدداشتی فرهنگ سازیو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده