afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ افشین قهوه رو بگیر دستم سوخت.... سپید قهوه یا چای؟؟؟؟ گل گاو زبونم هس... آخر شبه شب نشینی میچسبه.... به به مرسی ولی زیادی تلخ بود قهوه اش خخخ لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ افشین قهوه رو بگیر دستم سوخت.... سپید قهوه یا چای؟؟؟؟ گل گاو زبونم هس... آخر شبه شب نشینی میچسبه.... دمنوش نعناع لطفا لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ به به مرسی ولی زیادی تلخ بود قهوه اش خخخ بزار ی من بزارم زمین بعد بریز تو گلوت!!!! والا ما تلخ میخوریم خودت شیرین میکردی با شیرینی خودت لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ تو شکمش مواد قاچاق می کنیم :| در مورد دوست جونم درست صحبت کن پررو امین خیلی پسر گلیه کلی دوسش دارم دفعه آخرت باشه :vahidrk: لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ دمنوش نعناع لطفا اوف عالیه چششششم لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ صبااااا فرزاااانه جااااتون خااااالیه به یادتونم عزیزای دل لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ بزار ی من بزارم زمین بعد بریز تو گلوت!!!!والا ما تلخ میخوریم خودت شیرین میکردی با شیرینی خودت خب سرد شه تلخ تر میشه نه شیرینی دوست ندارم شیر بیار لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ گشنت نیس؟؟؟ چقدر این دوتا داداشا خسیسن....چای من دادم قهوه و دمنوش من دادم. جفتشون موقع شام فرار کردن لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ در مورد دوست جونم درست صحبت کن پررو امین خیلی پسر گلیه کلی دوسش دارم دفعه آخرت باشه :vahidrk: به هر حال فعالیت اقتصادی هست دیگه لازمه حالا نه اینکه تو می خواستی بکشی خخخ لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ گشنت نیس؟؟؟چقدر این دوتا داداشا خسیسن....چای من دادم قهوه و دمنوش من دادم. جفتشون موقع شام فرار کردن الکی شکم صابون زدی باشد که درس عبرتی شود برای آنان که نمی اندیشند خخ لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ گشنت نیس؟؟؟چقدر این دوتا داداشا خسیسن....چای من دادم قهوه و دمنوش من دادم. جفتشون موقع شام فرار کردن نوچ من قبلا از ممد ناهار گرفتم.خوردم لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ به هر حال فعالیت اقتصادی هست دیگه لازمه حالا نه اینکه تو می خواستی بکشی خخخ من فرق دارم لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ خیلی خوش گذشت، ممنون، خداحافظ شبت خوش سپید عزیز لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ الکی شکم صابون زدی باشد که درس عبرتی شود برای آنان که نمی اندیشند خخ نه بابا ما هیچی نمیخوایم ازشون:-) لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ نوچمن قبلا از ممد ناهار گرفتم.خوردم نوووووش.... :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ همه رفتن... مهمونی تموم شد... چشم انتظار خیلیا موندیم اما خب نیومدن....تقصیر خودشون نیس...نمیخوان بعضیارو ببینن... جاشون سبز...تنتشون سلامت دلشون شاد... اونایی که همیشه هستن... سید مهدی مهناز فرزانه آتیه عمو سهند عمورفسنجانی مریم زهرا هدی ایمان عمو مجید داش میتی.پیشی دادلش محمد معمار گنجشک بابک Eng.l.s عاطفه اقا عادل عمو جاوید اینا حداقل ماهی سر میزنن حالا امشب وقت نداشتن...ما جاشون خالی کردیم... دلمونم براشون تنگ شده... تاپیکم بدون اینا بی شک صفاش کمتر بود... خیلیا دیگه که تو هر صفحه کلی اسم گفتم... سامیار جان چشم انتظاریم ما... شب خوبی بود... عالی... همه معمارای انجمن اکثرا دیدم...خوشحال شدم... مهمترینش امین بود که بعد1/5سال اومد... عالی بود... ایشالا هرشب این تاپیک شلوغ باشه... 1394/11/24 قرار به یاد موندنی مجازی08:00 الان ساعت 01:45 :-) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده