Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ منو که دوستان میشناسن خیلی کندم تو تایپ و اینا میزنم آخرین صفحه تا پیغامای همون صفحه رو بخونم بعد میبینم که یه صفحه رفتیم جلو بابا دست مریزاد این شور و انرژی رو از بچه های ما نگیر. خیلی از دوستانی که مدتها چه مجازی چه حقیقی ندیده بودم امشب چشممون به جمالشون روشن شد و خیلی خوشحال شدم امیدوارم خدا هیچوقت این دوستی ها ومحبت ها رو ازمون نگیره یاد دوستان همیشه و همه جا با ماست لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ نسیم بشمار چند نفریم چای بیارم یه کتری پر کن.....با لیوان کاغذی که به طبیعت اسیب نرسه اینا خسته ان با کتری نخورن شانس اوردیم لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سلام هستی خوش اومدی:| خیلی ممنون ... چه کتابی و چه با کلاس یادم اومد اون پوتین ها هم خیلی خوب بودن...:icon_razz: درود ... هستی خوش اومدی انجمن میگه هر 20 ثانیه یه پست:| 14 ثانیه دیگه باید صر کنم مرسی دوباره ... آخیییییییی هستییییییییییییی جونم خوبی خانوم ؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ خوب ديگه خوش گذشت ممد پاشو شامو بيار يكي از پيژامههاتم بيار برا من :))) آقا به پات نمیخوره آقا وجدانا من خسته شدم :| اصن نمیفهمم چی به چیه :| خستگی از پیریه. اگه نصیحتای سمندونو گوش کنید خسته نمیشید لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ این محمد من رو کشت بس که رو موبایل مسیج دادمیگه من روم نمیشه بگم میگه هر کس توی هر شهر میتونه بره بهترین رستوران به حساب محمد لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ انتخاب از شما پرداخت با یک تلفن و ارسال شماره کارت به محمد به مناسبت استقبال دوستان قدیمی از این دور همی محمد گفته دسر هم آزاد هست لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ خوش باش دمى، كه زندگانى اين است All rights reserved Orion Co. :w888: درود به همه ی دوستان قدیمی خودممحمد به من گفت بیا دور همی گپ بزنیم و قرار بذاریم که کی ببره ما رو بیرون شام بده :ws3: شام؟ بیرون؟ افو بر آنانی که وعده می دهند و عمل نمی کنندندی خوب ديگه خوش گذشت ممد پاشو شامو بيار يكي از پيژامههاتم بيار برا من :))) پیژامه هم میدن؟ علاوه بر شام؟ اوریییییییییییییییییییییییییییین آقا وجدانا من خسته شدم :| اصن نمیفهمم چی به چیه :| به خاطر گروه سنی شماست. قوانین انجمن را مطالعه نمودی؟ لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سرعت شما بالاس نت من هنگیده الان کی قهوه میده ؟ لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ عاقا عاقا من حول شدم :mrsbeasley: لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سلام همگیخوبین؟ سلام خوب هستین ؟ اوضاع احوالتون چطوره؟ لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ انتخاب از شماپرداخت با یک تلفن و ارسال شماره کارت به محمد به مناسبت استقبال دوستان قدیمی از این دور همی محمد گفته دسر هم آزاد هست ممد من برم هتل پلاس:| خیلی با کلاسه همه چی داره:| حساب کن فقط به امیر پیام دادی امیر هم به ما گفت دیگه لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ خیلی ممنون ... یادم اومد اون پوتین ها هم خیلی خوب بودن...:icon_razz: ... مرسی دوباره ... خوبی خانوم ؟ هستی خوبی؟ سلای لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ یه کتری پر کن.....با لیوان کاغذی که به طبیعت اسیب نرسهاینا خسته ان با کتری نخورن شانس اوردیم خدایی راس میگیدوستان دس بالا اگه حاضرید و چای میخواید لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ به هر حال من میگم اگر هم مایل نیستین خوب میتونیم رو پیشنهاد ۲ دقه فک نکنیم . والااااااااا دوشواری نداریم که لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سرعت شما بالاس نت من هنگیده الان کی قهوه میده ؟ قهوه رو بیخیال شامو بچسب...... فقط بگو چی میخوری؟ لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ All rights reserved Orion Co. شام؟ بیرون؟ افو بر آنانی که وعده می دهند و عمل نمی کنندندی پیژامه هم میدن؟ علاوه بر شام؟ به خاطر گروه سنی شماست. قوانین انجمن را مطالعه نمودی؟ آوریییییییییییین همون آفرینه ببخش از خواب بیدارت کردم لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ محمد وجدانا خیلی توانمند هستی هم اینجا تایپ می کنی هم مسیج میدی آقایون خانوما داداشام خواهرام محمد گفت اعلام کنم که مهدی هم گفته چون سورپرایز شده در قضیه شام مشارکت فعال می کنه پسسسسسسسسسسسسسسسسس زود تر انتخاب کنید لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ :14k8gag::w12::persiana__hahaha: ممد گفته هر کی بهترین پیشنهاد رو بده شیرینی میده این محمد من رو کشت بس که رو موبایل مسیج دادمیگه من روم نمیشه بگم میگه هر کس توی هر شهر میتونه بره بهترین رستوران به حساب محمد این محمد چقدر بیکاره که هی حرف زده لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سلام و صد سلام عزیز دل . خیلی خوش اومدی . صفای قدمت. فداست سلام و درود بر شما عزیز دل خووبی؟ سلامعکس طبیعت بذارم کیفور شی؟ سلام و درود بزار بابا مردم تو خونه چهار تا عکس خوب بزار حالشو ببرم :دی انتخاب از شماپرداخت با یک تلفن و ارسال شماره کارت به محمد به مناسبت استقبال دوستان قدیمی از این دور همی محمد گفته دسر هم آزاد هست محمد گفت؟؟؟ از زودفود سفارش بدیم پس سلام عکاس اینجا دورو دورو است هر کس بیشتر پیام دهد پیروز است سلام بر تو والا سرعت نتم بیش از این یاری نمیکنه به خدا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده