Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 منو که دوستان میشناسن خیلی کندم تو تایپ و اینا میزنم آخرین صفحه تا پیغامای همون صفحه رو بخونم بعد میبینم که یه صفحه رفتیم جلو بابا دست مریزاد این شور و انرژی رو از بچه های ما نگیر. خیلی از دوستانی که مدتها چه مجازی چه حقیقی ندیده بودم امشب چشممون به جمالشون روشن شد و خیلی خوشحال شدم امیدوارم خدا هیچوقت این دوستی ها ومحبت ها رو ازمون نگیره یاد دوستان همیشه و همه جا با ماست
nasim184 12256 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 نسیم بشمار چند نفریم چای بیارم یه کتری پر کن.....با لیوان کاغذی که به طبیعت اسیب نرسه اینا خسته ان با کتری نخورن شانس اوردیم
hasti1988 22046 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 سلام هستی خوش اومدی:| خیلی ممنون ... چه کتابی و چه با کلاس یادم اومد اون پوتین ها هم خیلی خوب بودن...:icon_razz: درود ... هستی خوش اومدی انجمن میگه هر 20 ثانیه یه پست:| 14 ثانیه دیگه باید صر کنم مرسی دوباره ... آخیییییییی هستییییییییییییی جونم خوبی خانوم ؟
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 خوب ديگه خوش گذشت ممد پاشو شامو بيار يكي از پيژامههاتم بيار برا من :))) آقا به پات نمیخوره آقا وجدانا من خسته شدم :| اصن نمیفهمم چی به چیه :| خستگی از پیریه. اگه نصیحتای سمندونو گوش کنید خسته نمیشید
سمندون 19437 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 این محمد من رو کشت بس که رو موبایل مسیج دادمیگه من روم نمیشه بگم میگه هر کس توی هر شهر میتونه بره بهترین رستوران به حساب محمد
amirgb 8546 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 انتخاب از شما پرداخت با یک تلفن و ارسال شماره کارت به محمد به مناسبت استقبال دوستان قدیمی از این دور همی محمد گفته دسر هم آزاد هست
O-N 10553 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 خوش باش دمى، كه زندگانى اين است All rights reserved Orion Co. :w888: درود به همه ی دوستان قدیمی خودممحمد به من گفت بیا دور همی گپ بزنیم و قرار بذاریم که کی ببره ما رو بیرون شام بده :ws3: شام؟ بیرون؟ افو بر آنانی که وعده می دهند و عمل نمی کنندندی خوب ديگه خوش گذشت ممد پاشو شامو بيار يكي از پيژامههاتم بيار برا من :))) پیژامه هم میدن؟ علاوه بر شام؟ اوریییییییییییییییییییییییییییین آقا وجدانا من خسته شدم :| اصن نمیفهمم چی به چیه :| به خاطر گروه سنی شماست. قوانین انجمن را مطالعه نمودی؟
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 انتخاب از شماپرداخت با یک تلفن و ارسال شماره کارت به محمد به مناسبت استقبال دوستان قدیمی از این دور همی محمد گفته دسر هم آزاد هست ممد من برم هتل پلاس:| خیلی با کلاسه همه چی داره:| حساب کن فقط به امیر پیام دادی امیر هم به ما گفت دیگه
آرتاش 33340 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 خیلی ممنون ... یادم اومد اون پوتین ها هم خیلی خوب بودن...:icon_razz: ... مرسی دوباره ... خوبی خانوم ؟ هستی خوبی؟ سلای
Tamana73 28835 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 یه کتری پر کن.....با لیوان کاغذی که به طبیعت اسیب نرسهاینا خسته ان با کتری نخورن شانس اوردیم خدایی راس میگیدوستان دس بالا اگه حاضرید و چای میخواید
سمندون 19437 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 به هر حال من میگم اگر هم مایل نیستین خوب میتونیم رو پیشنهاد ۲ دقه فک نکنیم . والااااااااا دوشواری نداریم که
nasim184 12256 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 سرعت شما بالاس نت من هنگیده الان کی قهوه میده ؟ قهوه رو بیخیال شامو بچسب...... فقط بگو چی میخوری؟
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 All rights reserved Orion Co. شام؟ بیرون؟ افو بر آنانی که وعده می دهند و عمل نمی کنندندی پیژامه هم میدن؟ علاوه بر شام؟ به خاطر گروه سنی شماست. قوانین انجمن را مطالعه نمودی؟ آوریییییییییییین همون آفرینه ببخش از خواب بیدارت کردم
amirgb 8546 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 محمد وجدانا خیلی توانمند هستی هم اینجا تایپ می کنی هم مسیج میدی آقایون خانوما داداشام خواهرام محمد گفت اعلام کنم که مهدی هم گفته چون سورپرایز شده در قضیه شام مشارکت فعال می کنه پسسسسسسسسسسسسسسسسس زود تر انتخاب کنید
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 :14k8gag::w12::persiana__hahaha: ممد گفته هر کی بهترین پیشنهاد رو بده شیرینی میده این محمد من رو کشت بس که رو موبایل مسیج دادمیگه من روم نمیشه بگم میگه هر کس توی هر شهر میتونه بره بهترین رستوران به حساب محمد این محمد چقدر بیکاره که هی حرف زده
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 سلام و صد سلام عزیز دل . خیلی خوش اومدی . صفای قدمت. فداست سلام و درود بر شما عزیز دل خووبی؟ سلامعکس طبیعت بذارم کیفور شی؟ سلام و درود بزار بابا مردم تو خونه چهار تا عکس خوب بزار حالشو ببرم :دی انتخاب از شماپرداخت با یک تلفن و ارسال شماره کارت به محمد به مناسبت استقبال دوستان قدیمی از این دور همی محمد گفته دسر هم آزاد هست محمد گفت؟؟؟ از زودفود سفارش بدیم پس سلام عکاس اینجا دورو دورو است هر کس بیشتر پیام دهد پیروز است سلام بر تو والا سرعت نتم بیش از این یاری نمیکنه به خدا
ارسال های توصیه شده