Tamana73 28835 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 ای جونمچه دوست با ذوقی دارم من عطیه جونم یه دونه ای فدات بشم من:icon_gol::dancegirl2::dancegirl2: وای خاک عالمحجابم کو؟ چادرمو بدید نامحرم:icon_pf (34)::icon_pf (34): اوف یعنی اوفدیگه کی به ما نگاه کنه خدایا منو بخور تموم بشم:sigh::sigh: ااااااااا نسیم کی رفت خارجمنو تنها نذار رو قلبم پا نذار:4564: لطفا پسرای بد تیپ تو پیج من نیان:whistles: وای ما چقدر قشنگیممممممممم گوبای پارتی جعفره؟ مااااا خوشگلیییییم.... جیگریییییم.فدامووووون بشن... نسیمم رفت نامرد...قول داده دعوت نامه بفرسته بریم... تو عشق منی هدی دوست داشتنی....♡♥♥♥♥♥♥♥♥ پسرای بد تیپ اخراج میکنیم از انجمن....فقط یه نفر حق داره بمونه:) خیلللللللیییییییی میخوامت هدییییییییی ببین چه جشنی گرفتم واست.... یه حس قشنگیه...دفعه اول باهات حرف میزنم و انقدر میخوامت...♥♥♥♥♥دوست داشتنی من♥♥♥♥♥
nasim184 12256 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2016 ااااااااا نسیم کی رفت خارجمنو تنها نذار رو قلبم پا نذار:4564: اونجور نکن خب:4564: یهویی شد....حلال کنید :ws28: من فارسی کیلی خوب بلد نیست....سخت شد برایم وات فاز؟
مریم راد 2736 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 جیغ و دست و هوراااااااا ک امشب شب تولد هدی جونمههههه تولدت مبارک مهربوووووووون یه عالمه آرزوی خوب برات دارم همیشه موفق و شاد و پرانرژی باشی.... برااااااااات کیک اوردم.... گل برای بهترین.... قابلتو نداره گلمممممم.... اینم از رقص و دنس.... الهی قربون دختر بهمنی خودم بشم من عشقف منی تو با انرژی مهربون جیگر طلا شادی باشه اوف لباسم رو ببین همه رو دیوونه کرده مهناززززززززززززززززززززززززززز کادوهامو به هیچ کس نشون نمی دم دلم نمیاد باز کنم از بس قشنگ کادو شده دوست دارم یه عالمه:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y :icon_gol::icon_gol: :heartshape2::heartshape2::w70::w70::w70:
ارسال های توصیه شده