Mahnaazz 13133 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 من اووووووووومدم خوش اومدی... کجااااا بودی........گفتی یه دیقه میرم کیک بگیرم زودی میام... واییییییییستییییییید به صف عکاااااس اومد:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: هوراااااااااا....عکس.....:hapydancsmil: بذار بگم سیب بعد بندااااز...... من و مهناز تو راه تولد هدی اااااااا چ سلفیِ یهوووویی انداختیمااااااااا.... اون بلنده تویی.... چ جیگرایی شدیماااااااا...هی میگم...موهات خوبه همینجوری گوش نمیدی.... میومدی با ماشین من میرفتیم.......هرچند با ماشین من رفتیم تولد مهدی....نوبت تو بود....
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 هدی جووووووووووون و خووووووووووودم مهنااااااااااااز سیبیلااااااااارو....
Tamana73 28835 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 خوش اومدی... کجااااا بودی........گفتی یه دیقه میرم کیک بگیرم زودی میام... شلووووووووغ بود خووووووووو هوراااااااااا....عکس.....:hapydancsmil: بذار بگم سیب بعد بندااااز...... بگو بگو بدوووو انداختماااااااا اااااااا چ سلفیِ یهوووویی انداختیمااااااااا.... اون بلنده تویی.... چ جیگرایی شدیماااااااا...هی میگم...موهات خوبه همینجوری گوش نمیدی.... میومدی با ماشین من میرفتیم.......هرچند با ماشین من رفتیم تولد مهدی....نوبت تو بود.... جیگر جفتموووووون رفتم واس تولد شماها بلوند کردم آقامون دعوا نکنه خوبه جیییییییییگریییم مااااااااا
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 جیگر جفتموووووونرفتم واس تولد شماها بلوند کردم آقامون دعوا نکنه خوبه جیییییییییگریییم مااااااااا ....خوب کاری کردی....من مشکی.... ....اقاتون با من....خیلی ام دلش بخواد....:icon_razz:
Tamana73 28835 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 ....خوب کاری کردی....من مشکی.... ....اقاتون با من....خیلی ام دلش بخواد....:icon_razz: اقامون تنوع طلبه...
مریم راد 2736 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 اهاااااااااااای کجااااااااااایید....بیاید بزنیم بترکونیم اینجاااااارو..... پرناز فرناز تمنا فرانه اعصاب بچم رو خورد کردند فدای تو بشم من بیا بغلممم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:
مریم راد 2736 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 هدی جوووونم زوووود بیااااااااا من اومدم عطیه قشنگمم دیر اومدم ولی اومدم با ریتم بخون
Tamana73 28835 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 من اومدم عطیه قشنگممدیر اومدم ولی اومدم با ریتم بخون با ریتم بخونم میرقصما بفرما وسط خانوم تولدته یه برقص دورت بگردیم
مریم راد 2736 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 هدی جونی.... ای جونم چه دوست با ذوقی دارم من عطیه جونم یه دونه ای فدات بشم من:icon_gol::dancegirl2::dancegirl2:
مریم راد 2736 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 ایناااااااااا کی ان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وای خاک عالم حجابم کو؟ چادرمو بدید نامحرم:icon_pf (34)::icon_pf (34):
مریم راد 2736 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 فرناز و زهرا اوف یعنی اوف دیگه کی به ما نگاه کنه خدایا منو بخور تموم بشم:sigh::sigh:
مریم راد 2736 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 هدی و نسیمممممممم ااااااااا نسیم کی رفت خارج منو تنها نذار رو قلبم پا نذار:4564:
مریم راد 2736 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 پسرااااااااااااااای انجمنننننننننن لطفا پسرای بد تیپ تو پیج من نیان:whistles:
مریم راد 2736 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 ببیییییین چههههههههه خبرهههههههههههههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: گوبای پارتی جعفره؟
ارسال های توصیه شده