Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ دست بزنيد و شادي كنيد امشب شب تولده:hapydancsmil: تو باغ سبز زندگي ي غنچه گل وا شده :hapydancsmil: ( با لهجه عمو پورنگ بخونين ) امشب تولد يكي از پر انرژي ترين و بهترين دختراي اين انجمنه :w330: ( مريم راد ) هدهد قشنگم بهترينا رو برات ميخوام : boos:تولدت مباااااااركككك عشقول قشنگم :hapydancsmil: هميشه شاد باشيييي :hapydancsmil: :happy: :happy: :happy: ديگه ببخشيد توانم برا شكلك در همين حد بود بياين بتركونييييين :w31: :w31: :w31: 11 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ میبینم که تولد رییس مهدکودکه:hapydancsmil::hapydancsmil: منم که اولین نفر از مهد اومدم انجام وظیفه هدی قشنگم تولدت مبارک عشق جانم، مهربونترین برات یه دنیا شادی در کنار عزیزانت آرزو دارم:icon_gol: لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ به بهههههه تولدت مبارک هدا خانوم گل :icon_gol: سیب است و انار است و عسل نیز واجب شده بر خان لبت شکرگذاری ایشالا 120 ساله بشی دوست خوبم زندگیت سرشار از عشق و مهربونی:icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ خوشم مياد همه متنا و شكلاشون از من بهتره لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ تولدت مبارک هدی نازنینم.... بهترین دخمل لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ عشقولی تولدت مبارک اولین نفر تبریک گفتم پروفایلت... یه دنیا آرزوهای خوب برات دارم.... کنار عزیزای دلت.... خوشبختی و شادی و سلامت همیشه باهات باشن.... تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی نازنینم....♥♥♥♥♥ لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ تولدت مبارک خانمی...لبت خندون و دلت شااااد:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :w330::happy::happy::w330::happy: شما جیب مارو نزن فقط قول شام نده ...بزار نیمرو خودمو با ابرو بخورم لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ جیغ و دست و هوراااااااا ک امشب شب تولد هدی جونمههههه تولدت مبارک مهربوووووووون یه عالمه آرزوی خوب برات دارم همیشه موفق و شاد و پرانرژی باشی.... برااااااااات کیک اوردم.... گل برای بهترین.... قابلتو نداره گلمممممم.... اینم از رقص و دنس.... لینک به دیدگاه
saie 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ زیبا ترین تولد ها، آن هائیست که در رویا برای کسی میگیریم که عاشقانه دوستش داریم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مهربونترین و پایه ترین دخمل مجانین... هدی جونم... تولدت از ته قلب مباررررررررک باشه... همیشه شاد و پرانرژی باشی:aghosh: اینم کادوی فرفره حالا بیا وسط قر بدیم:dancegirl2::dancegirl2::1238::1238: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ :heartshape2:با تمام مداد رنگی های دنیا:heartshape2: به هر زبانی که بدانی یا ندانی! خالی از هرتشبیه و استعاره و ایهام تنها یک جمله برایت خواهم نوشت: :heartshape2:تولدت مبارک:heartshape2: :hapydancsmil:هدیِ خوووبم تولدت کلی مبااارک عزیز دلــــــــــــــــم:hapydancsmil: :hapydancsmil:امیدوارم به همه آرزوهای خوبی که داری برسی عزیزم:hapydancsmil: :hapydancsmil:شاد باشی دخترِ مهربون:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ دست بزنيد و شادي كنيد امشب شب تولده:hapydancsmil:تو باغ سبز زندگي ي غنچه گل وا شده :hapydancsmil: ( با لهجه عمو پورنگ بخونين ) امشب تولد يكي از پر انرژي ترين و بهترين دختراي اين انجمنه :w330: ( مريم راد ) هدهد قشنگم بهترينا رو برات ميخوام : boos:تولدت مباااااااركككك عشقول قشنگم :hapydancsmil: هميشه شاد باشيييي :hapydancsmil: :happy: :happy: :happy: ديگه ببخشيد توانم برا شكلك در همين حد بود بياين بتركونييييين :w31: :w31: :w31: هد هد؟؟!! خلاقیت تو گذاشتن شکلک نداری دیگه ولی خوبه تولدا زیاد شده. کیک خونم اومده بود پایین :happybday: تولدت مبارک هدا خانم :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ هد هد؟؟!! خلاقیت تو گذاشتن شکلک نداری دیگه ولی خوبه تولدا زیاد شده. کیک خونم اومده بود پایین :happybday: تولدت مبارک هدا خانم :happybday: :happy: تو خوبي تو خلاقيت لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ اين چه وضعشههه مگه من نميگم بزنين بتركونين لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ خودم میام میترکونم... اکیپمم میارم نترس.... من مهناز نسیم اکیپ ترکوند تولد.... امروز جان خودم پاهام درد میکرد انقدر رقصیدم تو تولد مهدی مهناز... لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ دست بزنيد و شادي كنيد امشب شب تولده:hapydancsmil:تو باغ سبز زندگي ي غنچه گل وا شده :hapydancsmil: ( با لهجه عمو پورنگ بخونين ) امشب تولد يكي از پر انرژي ترين و بهترين دختراي اين انجمنه :w330: ( مريم راد ) هدهد قشنگم بهترينا رو برات ميخوام : boos:تولدت مباااااااركككك عشقول قشنگم :hapydancsmil: هميشه شاد باشيييي :hapydancsmil: :happy: :happy: :happy: ديگه ببخشيد توانم برا شكلك در همين حد بود بياين بتركونييييين :w31: :w31: :w31: دست بزنيد و شادي كنيد امشب شب تولده:hapydancsmil:تو باغ سبز زندگي ي غنچه گل وا شده :hapydancsmil: ( با لهجه عمو پورنگ بخونين ) امشب تولد يكي از پر انرژي ترين و بهترين دختراي اين انجمنه :w330: ( مريم راد ) هدهد قشنگم بهترينا رو برات ميخوام : boos:تولدت مباااااااركككك عشقول قشنگم :hapydancsmil: هميشه شاد باشيييي :hapydancsmil: :happy: :happy: :happy: ديگه ببخشيد توانم برا شكلك در همين حد بود بياين بتركونييييين :w31: :w31: :w31: فرانه قشنگمممممممممممممممم عزیزم کلی سورپرایز شدم وقتی دیشب فرناز گفت یه عالمه مرسی یه عالمه هپی ام آی ام سو هپی دوست قشنگمم همتون رو دوست دارم :icon_gol::icon_gol: خودت دیگه ترکوندی که.من چی بگمممممم لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ هد هد؟؟!! خلاقیت تو گذاشتن شکلک نداری دیگه ولی خوبه تولدا زیاد شده. کیک خونم اومده بود پایین :happybday: تولدت مبارک هدا خانم :happybday: :happy: خیلی هم کار دوستم قشنگه!از امکانات کم ببین چه کردهههههههههههههههه:whistles: لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ :heartshape2:با تمام مداد رنگی های دنیا:heartshape2: به هر زبانی که بدانی یا ندانی! خالی از هرتشبیه و استعاره و ایهام تنها یک جمله برایت خواهم نوشت: :heartshape2:تولدت مبارک:heartshape2: :hapydancsmil:هدیِ خوووبم تولدت کلی مبااارک عزیز دلــــــــــــــــم:hapydancsmil: :hapydancsmil:امیدوارم به همه آرزوهای خوبی که داری برسی عزیزم:hapydancsmil: :hapydancsmil:شاد باشی دخترِ مهربون:hapydancsmil: مرسی دوست قشنگم یه دنیا آرزوی خوب ایشالا تولد خودت دوست جونم :icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ زیبا ترین تولد ها، آن هائیست که در رویا برای کسی میگیریمکه عاشقانه دوستش داریم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مهربونترین و پایه ترین دخمل مجانین... هدی جونم... تولدت از ته قلب مباررررررررک باشه... همیشه شاد و پرانرژی باشی:aghosh: اینم کادوی فرفره حالا بیا وسط قر بدیم:dancegirl2::dancegirl2::1238::1238: ای جون دلم لباسشو ببین چه قری میده فدات بشم من چه کرده عاشقتمممممممممممممم یه عالمه مرسی عزیزم :dancegirl2::flowerysmile::flowerysmile::heartshape2: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده