Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ تمنا محکم بشییییییین ک رفتیم لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ تولدت مبارک مهدی جان شاد باشی همیشه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ تمنا محکم بشییییییین ک رفتیم ای جونم بزن بریم.... لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ سلللللاااااااااااااااااااااام مهدی حسینی گل تولدت مبارک داداش گلم ایشالا امسال بهترین سال زندگیت باشه پیش شراب چشم تو باده کنار میرود اینم کادوی من لینک به دیدگاه
saie 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ بهههههههه چه روز خوبی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: امروز تولد بهترینا هست که :ws48: سید تولدت خیلی خیلی مبارک باشه ... همیشه شاد شاد باشی... ایشالا امسال خبر دامادیتو بشنویمممم:hapydancsmil: :happy::w330::happy::w330: اینم کادوی فرفره قابل تو رو نداره دیگه یه سید که بیشتر نداریممممم:2rqfst4::2rqfst4::2rqfst4: لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ 11بهمن تولد سید مهدی حسینی وخودم البته :hapydancsmil: تولد تولد تولدت مبارک... بیا شمع هارو فوت کن... تا 100 سال زنده باشییی... الهی جاده زندگیت هموار آسمان چشمانت صاف و دریای دلت همیشه آرام و زلال باشد صمیمانه ترین تبریکات خود را به مناسبت روز تولدت نثار می کنم و آرزوی سال های سال زندگی توأم با خوشبختی را برایت دارم. و حالاااااااا این شما و اینممممم از پذیرایی.... کیک... :hapydancsmil: دسر فراموش نشهههههه شاممممممم نوش جااااااااان.... ب تماااااااااام آرزوهااااااااای خوبت برسییییییییییییییی :icon_gol: مرسی بهمنی شرمنده کردی:icon_gol: تولد خودتم مبارکه....... بهمنیا مثل همیشه پرچمشون بالاس..... بهترین روزی که انجمن در خودش دیده امروز بوده :icon_gol: :icon_gol: لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک ان شاالله به آرزوهاتون برسین و موفق باشین . ممنون دوست عزیز.... همچنین شما هم موفق و پایدار باشید جدی تولدتون توی یه روزه؟ مهدی جان تولدت مبارک امیدوارم که همیشه سلامت، شاد و موفق باشی. بله جدی بدون کادو اومدی قبول نیست....جاش میتونی برقصی مرسی ایمان جان.....خیلی لطف داری:icon_gol: تبریک میگم آقا مهدی عزیز .سید بزرگوار :icon_gol: آرزوی بهترین ها رو براتون دارم :icon_gol: ان شاالله موفق و شاد باشید من برقی نیستم ولی یه هدیه ناقابل هم آوردم .باشد که مورد قبول افتد ممنون دوست خوبم خیلی لطف کردی به بقیه هم یاد میدادی دست خالی نیان موفق و شاد باشی لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ به به آق داداش مام که داره دنیا میاد:hapydancsmil: 12 بهمن تولدت بودااااا 12 بهمن مصادف با آغاز دهه پر فیض فجر خلاصه که خیلی خوب کار کردی دنیا اومدی...دمــَـت گرم و اینا کلی آرزوهای خوب برای خود خود خودت امیدوارم هر دعای خیری که میکنی خدا پاشو امضا کنه با معرفت:hapydancsmil: کوچیک آبجیمونم هستیم..... قربون خدا برم پلنگ آفریده دیگه....ماه بهمن بر ماس.....تمام روزهایش را باید جشن گرفت به به تولد مدیرمونه:hapydancsmil:اقا مدیر تولدتون مبارکا باشه:icon_gol: صد سال به این سال ها امیدوارم همیشه موفق و شاد باشین :happy::w330::happybday: و به ارزوهاتون برسین مهناز جونم من کوچولوام و صغیر مامانم اینجاست(apameh)جای من از اون کادو بگیرین مرسی ساغر جان.... خیلی لطف کردی....موفق و شاد باشی.... آبجیم کادوشو داده......منتظر کادو توام هستیم لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ دلم نمیاد حیف برو خونتون بازش کن... مرسی عطیه جان خیلی لطف کردی:icon_gol: شاد و سلامت باشی اول اینارو بخور... خودتم همین الان سوار این میشی میای اینجاااااایی که میگم... خب رسیدی ابهر مستقیم میااای اینجاااااااااااا خب حااااااااالاااااااا تولد شروع میشه با بچه های انجمن فقطططططط.... تو این باغ خوشگل بفرمااااااااااید داااخل دوستاااااااااااان ماشیناتونم بیااارید تو پارکینگ بریم سرااااغ کیک... بقیه پذیرایی ام مهناز تدارک دیده... عکسای دست جمعی ام ایشالا بعد تولد نشونتون میدم... من از اینا میخوام آخ جون ابهر ما اومدیم عکس بندازیم هستید پسراااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من و مهناز و نسیم پس من کوشم؟!!!!!!!!!!!!!!! تولد منم هستا لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ سلام تولدت مبارک با آرزوی بهترین ها لینک به دیدگاه
rezaprogrammer 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ مبارکه فرستاده شده از SM-N7502ِ من با Tapatalk لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ مهدی با همشهریت عکس ننداختی.... اونهمه تدارک دیدم واست باغ رزرو کردم...ماشین فرستادم دنبالت....هی روزگار ببین چطور آدمتحویل نمیگیرن.... من هنو یادم نرفته هااااا تولدم یه تبریک خششششششک و خالی گفتیییییید همتون.... از صبح کمر درد گرفتم انقدر چرخیدم تو این تولد تو اون تولد عکاسی و رقاصی که میکردم.... لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک ...مبارکه مبارک....ایشالا مبارکش باااد:imoksmiley: منو حیرون کردید تو دو تا تاپیک موندم بی شام معلومه حال ندارم نه... ایشالا 120 ساله شین....نههه 120 سال کمه...همیشه زنده باشن :w330::happy::w330: از این تیکش نمیشه گذشت لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ تولداتون مبارک دوقلو هااااا :hapydancsmil: پرچم بهمن بالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااس:1238: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ کشتین مارو با بهمن بودنتون سید کادوهارو رو کن مردم از فضولی عکس ننداختی با من یادم نمیره اینم... چرا خوابید همه؟؟؟؟ساعت همش4دیگه لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ نسیرین و عطیه عاشقتونم:ws28: مُردم از خنده نسرین از این تولد به اون تولد در به در دنبال شامهآخرشم نیمروی خودشو خورد عطیه هم که گیر عکس و کادوئه لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ عکس من اینجا کوووو:w000::w000: دست من.......نیمیدمش بهت... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده