.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اینارو نسیم انداخته تو گوشیه اون بود دیر برام فرستاد منم دیر گذاشتم اینجا تو ندیدی در حد ما نیستن ماااااا خانوم مهندس نسرین دیلی داره... فامیلمونم هستاااا ولی خب حرف حق رو باید زد:ws28: نه نیستن... درو قفل کن اصن بشینیم تو خونه پامونم دراز کنیم عکس بگیریم فقط:hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ نسرین دیلی داره... فامیلمونم هستاااا ولی خب حرف حق رو باید زد:ws28: نه نیستن... درو قفل کن اصن بشینیم تو خونه پامونم دراز کنیم عکس بگیریم فقط:hapydancsmil::hapydancsmil: من عاشق شدم....اعتراف میکنم...عشقمم رها نمیکنمنسیییییم عشقم بیاااااا پیشم ایول پس حله...عکس و گردش و خرید...دمتون گرم... هرکی پایس بیاد درخدمتیم لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ من چطوری باید کادو بدم والا من اومدم شیرینی بخورم مثل اینکه میگن باید کادو داد :gnugghender:....ب سادگی....کادو میخوام.........کاری نداره ک.... تازه کادو تمنا رو هم باید بدی.... و گرنه اون ماری ک فرناز آورده بوست میکنه..... لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ مگه بی معرفتم؟؟؟؟؟دوست باید تو سختیا کنارت باشه.... خودم کمکت میکنم.... فقط یه وصیت خواهرانه کنم ....از این بابک کادو نگرفتی نزار پاشو بزاره بیرون....تولد من نیومد که هیچ کادوشم نداد که هیچ تولدمم به کل یادش نبود...:vahidrk: مرسی تمناجونم....بیا این همه ظرف کیک و شام و شیرینی و نوشیدنی مونده....نصف نصف.... ن نمیذارم بدون کادو بره........مگه الکیه....حق توام ازش میگیرم اصا.... من اون عینک فریم قرمزه هستم:hapydancsmil: واسه مهناز شاخ گذاشتم چقدرم خوب افتادیمااااا:hapydancsmil: عطیه این عکسُ کجا قایم کرده بودی دربه در دنبالش بودم توام فهمیدی وسطیه منم.........همش در حال ریسه رفتنم.........فقط قدم بلندتره هاااااا.... اصا جیگر نگو بلا بگو....کلا سنگ طلا بگوووو........عکستو نیدم....مال خودمه.... اصن اومدم گل از گل همه شکفت:ws28:منم خوشحال شدم اومدم تولدت:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v گُل آوردم برای گُل :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v شاد باشی عاشقانه ی من :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v من الان شکوفه ام پس.......من میخوام غنچه باشم.... تو زهراجونمیییییییییی....ک مهناز دوست داره....:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ اون همه توت فرنگی ریخته اون وسط :icon_pf (34): سه تا دونه که نیست ..همه توت فرنگی ها مال من....اصا قضیه خیلی جدیه.... اون سه تا رو میگی......اون تولد نواندیشان بود..... توت فرنگی حق مسلم ماست.......کلا واس ماس....:gnugghender:....اصا کادوت کو..... لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ تولد بهمنی رقص فراموش نشه لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ تولدت مباااااااااااااااااااااااااارک رفیق بامعرفت.:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ بببه به چه تولدی تولد تاجدارفعالیت انجمن مهناز خانم گل و سنبل و یدونه .. دست دده و ننه درد نکنه که گلی مثل تورو پروش دادند خوبی یه ارزوی خوب همیشه مثل همیشه پرانرژی دلت بی غم و سراسر شادی و بهروزی برات ارزومندم حسرت یه غصه کوچیک هم تو دلت بمونه .... شاد باشی و قوی مثل همیشه لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ کادوت هم تو پاکته هرچی خواستی بورو برا خودت بخر:happy::camera2: لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سلام لیدی اند جلتلمن چه تولد تو تولدی شده اینجا . سلام مهناز خانم تولد مبارک و ایشلا صد سال عمر با عذت و همراه پیروزی داشته باشی فقط من دلم کیک میخواد , کیک واقعی نه عکس لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ مهنازززززززز قشنگم بهمنی مهربونم تولدت مبارک به آرزوهای قشنگت برسی همیشه لبت خندون دلت شاد دوست قشنگم:icon_gol::icon_gol::icon_gol: :4uboxsmiley::w330::happy::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y :happybday::happybday: لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ نه من کادو نمیخوام ازش... ....اون بالا ک گفتی میخوای....تلکیف و معلوم کن... لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ تولد بهمنی رقص فراموش نشه مرسییییییییی....:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:....بهمنییییییییی.....خیلی زیاااااااااد لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ تولدت مباااااااااااااااااااااااااارک رفیق بامعرفت.:hapydancsmil: سلام وحید....مرسی ک اومدییییییییی.... البته از افتخاراتتِ ک تولدم اومدی...اونم تولد یه بهمنی.... کادوت کو....:w000:...دست خالی رات نمیدم........:vahidrk: لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ بببه به چه تولدی تولد تاجدارفعالیت انجمن مهناز خانم گل و سنبل و یدونه ..دست دده و ننه درد نکنه که گلی مثل تورو پروش دادند خوبی یه ارزوی خوب همیشه مثل همیشه پرانرژی دلت بی غم و سراسر شادی و بهروزی برات ارزومندم حسرت یه غصه کوچیک هم تو دلت بمونه .... شاد باشی و قوی مثل همیشه سلااااااام عمو سهند....:hapydancsmil:...واااااااااای خیلیییییییی خوش اومدید....انقده خوشحال شدممممممممم...خیلی زیااااااااااااد.....:hapydancsmil: مرسیییییییی....شرمندم نکنید.....شماااااا خیای زیااااااااد لطف داری.....:hapydancsmil: چ شادباش زیباااااایی...واقعا عالی بود.... قربان شماااااااا.... چ دعایی کنمت بهتر از این....ک خدا پنجره باز اتاقت باشد.... کادوت هم تو پاکته هرچی خواستی بورو برا خودت بخر:happy::camera2: وااااااااای چرا شرمنده کردید....شما حضورتون کافی...:hapydancsmil:....مهناز از حضورتون خوشحالِ لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ سلام لیدی اند جلتلمنچه تولد تو تولدی شده اینجا . سلام مهناز خانم تولد مبارک و ایشلا صد سال عمر با عذت و همراه پیروزی داشته باشی فقط من دلم کیک میخواد , کیک واقعی نه عکس سلام رسول...خوش اومدی ب تولدم.... تولد تو تولد....اونم بهمنی ااااااا... مرسییییییییییی ممنون از شادبااااش....:hapydancsmil:....مرسی ک اومدیییییییی.....:hapydancsmil: کادوت کو اصا ک کیک میخواااای.........دست خالی....میان تولد مسئول و مدیر.........100 دفه گفتم بچه های برقی دست خالی نیاین..... لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ مهنازززززززز قشنگمبهمنی مهربونم تولدت مبارک به آرزوهای قشنگت برسی همیشه لبت خندون دلت شاد دوست قشنگم:icon_gol::icon_gol::icon_gol: :4uboxsmiley::w330::happy::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y :happybday::happybday: سلاااااااااااام هدیییییی جونممممممممم.....همزاد....:hapydancsmil:....مهربووووووووونم قربونت عزیزممممم...خیلی خوش اومدییییییییی ب تولدممممممممم..البته تبریکاتت جلوتر گفته بودی....:hapydancsmil: تولد خودتمممممم مبااااااااارک...:hapydancsmil:...مجدد نمیشه همینجوریییییییاااا...تو نرقصیدی اصاااااااااا....فرانه و پرناز اون رقص مخصوص و انجام دادن.... تمنا هم ک از پا و کمر افتااااد از بس وسط بود.... حالا نبت توئه....من تولدت رقصیدم.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده