.Apameh 25173 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2016 اینارو نسیم انداخته تو گوشیه اون بود دیر برام فرستاد منم دیر گذاشتم اینجا تو ندیدی در حد ما نیستن ماااااا خانوم مهندس نسرین دیلی داره... فامیلمونم هستاااا ولی خب حرف حق رو باید زد:ws28: نه نیستن... درو قفل کن اصن بشینیم تو خونه پامونم دراز کنیم عکس بگیریم فقط:hapydancsmil::hapydancsmil:
Tamana73 28835 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2016 نسرین دیلی داره... فامیلمونم هستاااا ولی خب حرف حق رو باید زد:ws28: نه نیستن... درو قفل کن اصن بشینیم تو خونه پامونم دراز کنیم عکس بگیریم فقط:hapydancsmil::hapydancsmil: من عاشق شدم....اعتراف میکنم...عشقمم رها نمیکنمنسیییییم عشقم بیاااااا پیشم ایول پس حله...عکس و گردش و خرید...دمتون گرم... هرکی پایس بیاد درخدمتیم
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2016 من چطوری باید کادو بدم والا من اومدم شیرینی بخورم مثل اینکه میگن باید کادو داد :gnugghender:....ب سادگی....کادو میخوام.........کاری نداره ک.... تازه کادو تمنا رو هم باید بدی.... و گرنه اون ماری ک فرناز آورده بوست میکنه.....
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2016 مگه بی معرفتم؟؟؟؟؟دوست باید تو سختیا کنارت باشه.... خودم کمکت میکنم.... فقط یه وصیت خواهرانه کنم ....از این بابک کادو نگرفتی نزار پاشو بزاره بیرون....تولد من نیومد که هیچ کادوشم نداد که هیچ تولدمم به کل یادش نبود...:vahidrk: مرسی تمناجونم....بیا این همه ظرف کیک و شام و شیرینی و نوشیدنی مونده....نصف نصف.... ن نمیذارم بدون کادو بره........مگه الکیه....حق توام ازش میگیرم اصا.... من اون عینک فریم قرمزه هستم:hapydancsmil: واسه مهناز شاخ گذاشتم چقدرم خوب افتادیمااااا:hapydancsmil: عطیه این عکسُ کجا قایم کرده بودی دربه در دنبالش بودم توام فهمیدی وسطیه منم.........همش در حال ریسه رفتنم.........فقط قدم بلندتره هاااااا.... اصا جیگر نگو بلا بگو....کلا سنگ طلا بگوووو........عکستو نیدم....مال خودمه.... اصن اومدم گل از گل همه شکفت:ws28:منم خوشحال شدم اومدم تولدت:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v گُل آوردم برای گُل :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v شاد باشی عاشقانه ی من :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v من الان شکوفه ام پس.......من میخوام غنچه باشم.... تو زهراجونمیییییییییی....ک مهناز دوست داره....:hapydancsmil:
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2016 اون همه توت فرنگی ریخته اون وسط :icon_pf (34): سه تا دونه که نیست ..همه توت فرنگی ها مال من....اصا قضیه خیلی جدیه.... اون سه تا رو میگی......اون تولد نواندیشان بود..... توت فرنگی حق مسلم ماست.......کلا واس ماس....:gnugghender:....اصا کادوت کو.....
fahiT1993 711 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2016 تولدت مباااااااااااااااااااااااااارک رفیق بامعرفت.:hapydancsmil:
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2016 بببه به چه تولدی تولد تاجدارفعالیت انجمن مهناز خانم گل و سنبل و یدونه .. دست دده و ننه درد نکنه که گلی مثل تورو پروش دادند خوبی یه ارزوی خوب همیشه مثل همیشه پرانرژی دلت بی غم و سراسر شادی و بهروزی برات ارزومندم حسرت یه غصه کوچیک هم تو دلت بمونه .... شاد باشی و قوی مثل همیشه
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2016 کادوت هم تو پاکته هرچی خواستی بورو برا خودت بخر:happy::camera2:
rasool1370 1777 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2016 سلام لیدی اند جلتلمن چه تولد تو تولدی شده اینجا . سلام مهناز خانم تولد مبارک و ایشلا صد سال عمر با عذت و همراه پیروزی داشته باشی فقط من دلم کیک میخواد , کیک واقعی نه عکس
مریم راد 2736 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 مهنازززززززز قشنگم بهمنی مهربونم تولدت مبارک به آرزوهای قشنگت برسی همیشه لبت خندون دلت شاد دوست قشنگم:icon_gol::icon_gol::icon_gol: :4uboxsmiley::w330::happy::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y :happybday::happybday:
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 نه من کادو نمیخوام ازش... ....اون بالا ک گفتی میخوای....تلکیف و معلوم کن...
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 تولد بهمنی رقص فراموش نشه مرسییییییییی....:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:....بهمنییییییییی.....خیلی زیاااااااااد
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 تولدت مباااااااااااااااااااااااااارک رفیق بامعرفت.:hapydancsmil: سلام وحید....مرسی ک اومدییییییییی.... البته از افتخاراتتِ ک تولدم اومدی...اونم تولد یه بهمنی.... کادوت کو....:w000:...دست خالی رات نمیدم........:vahidrk:
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 بببه به چه تولدی تولد تاجدارفعالیت انجمن مهناز خانم گل و سنبل و یدونه ..دست دده و ننه درد نکنه که گلی مثل تورو پروش دادند خوبی یه ارزوی خوب همیشه مثل همیشه پرانرژی دلت بی غم و سراسر شادی و بهروزی برات ارزومندم حسرت یه غصه کوچیک هم تو دلت بمونه .... شاد باشی و قوی مثل همیشه سلااااااام عمو سهند....:hapydancsmil:...واااااااااای خیلیییییییی خوش اومدید....انقده خوشحال شدممممممممم...خیلی زیااااااااااااد.....:hapydancsmil: مرسیییییییی....شرمندم نکنید.....شماااااا خیای زیااااااااد لطف داری.....:hapydancsmil: چ شادباش زیباااااایی...واقعا عالی بود.... قربان شماااااااا.... چ دعایی کنمت بهتر از این....ک خدا پنجره باز اتاقت باشد.... کادوت هم تو پاکته هرچی خواستی بورو برا خودت بخر:happy::camera2: وااااااااای چرا شرمنده کردید....شما حضورتون کافی...:hapydancsmil:....مهناز از حضورتون خوشحالِ
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 سلام لیدی اند جلتلمنچه تولد تو تولدی شده اینجا . سلام مهناز خانم تولد مبارک و ایشلا صد سال عمر با عذت و همراه پیروزی داشته باشی فقط من دلم کیک میخواد , کیک واقعی نه عکس سلام رسول...خوش اومدی ب تولدم.... تولد تو تولد....اونم بهمنی ااااااا... مرسییییییییییی ممنون از شادبااااش....:hapydancsmil:....مرسی ک اومدیییییییی.....:hapydancsmil: کادوت کو اصا ک کیک میخواااای.........دست خالی....میان تولد مسئول و مدیر.........100 دفه گفتم بچه های برقی دست خالی نیاین.....
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 مهنازززززززز قشنگمبهمنی مهربونم تولدت مبارک به آرزوهای قشنگت برسی همیشه لبت خندون دلت شاد دوست قشنگم:icon_gol::icon_gol::icon_gol: :4uboxsmiley::w330::happy::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y :happybday::happybday: سلاااااااااااام هدیییییی جونممممممممم.....همزاد....:hapydancsmil:....مهربووووووووونم قربونت عزیزممممم...خیلی خوش اومدییییییییی ب تولدممممممممم..البته تبریکاتت جلوتر گفته بودی....:hapydancsmil: تولد خودتمممممم مبااااااااارک...:hapydancsmil:...مجدد نمیشه همینجوریییییییاااا...تو نرقصیدی اصاااااااااا....فرانه و پرناز اون رقص مخصوص و انجام دادن.... تمنا هم ک از پا و کمر افتااااد از بس وسط بود.... حالا نبت توئه....من تولدت رقصیدم....
ارسال های توصیه شده