Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سلام فرزانههههههه جونمممممم.... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vخوش اومدی عزیزممممممم...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مرسی خانومییییییی...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بیا وسط...همینجوری نمیشه بریاااااااااااا چشــــم اینم یه رقص دسته جمعی .... لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ چشــــم اینم یه رقص دسته جمعی .... عزییییییییییزممممممم...وااااااااااااای مرسییییییییییی...حقا ک بهمنی هستیییییییی....:hapydancsmil: :aghosh: فرزائه جوووووووونمممممممممی....مهناز دوست داره....:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ عزییییییییییزممممممم...وااااااااااااای مرسییییییییییی...حقا ک بهمنی هستیییییییی....:hapydancsmil: :aghosh: فرزائه جوووووووونمممممممممی....مهناز دوست داره....:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :heartshape2: لینک به دیدگاه
saie 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vفرنازمممممم....مهربونی از خودتههههههه...عزییییییییییزمممممممم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خیلی خوش اومدییییییییییییی گلمممممممممم....خوشحالم کردی زحمت کشیدییییییییییییی فرنازمممممم....چ کادوهای زیباااایی....مرسییییییییی.....:hapydancsmil:....چشمم رو بستم....و بازکردمممممم....واااااااااای مرسی گلم....:aghosh: :ws28:....این اسباب بازیه.....بچه ها نترسید....:ws28:....امان از تو فرفره.....:ws28: فداتممممم عشقمممممم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v وظیفه بود ... دوستشون داشتی؟؟:hapydancsmil::hapydancsmil: نخیرم واقعیه:whistles: اینو اوردم واسه بدخواهات... نزدیک بشن، سریع بوسشون میده...:ws28: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ من تمیز نمیکنم این ریخت و پاشارو هااااا.... مهناز یه دقیقه استراحت کن.... اون پاهات گناه دارن لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ مبارک است مبارک است بدهید شیرینی ما مارااااااااا لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ فداتممممم عشقمممممم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::vi7qxn1yjxc2bnqyf8vوظیفه بود ... دوستشون داشتی؟؟:hapydancsmil::hapydancsmil: نخیرم واقعیه:whistles: اینو اوردم واسه بدخواهات... نزدیک بشن، سریع بوسشون میده...:ws28: خدا نکنهههههه فرنازممممممم....:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v عزیزمی تو.....بله بله بسیار زیااااد...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ....خوشم میاد همیشه همه جوانب رو داری....مرسی........اقایون خانومای بدخواه خوش اومدید....بیاید یکی میخواد بوستون کنه.... لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ من تمیز نمیکنم این ریخت و پاشارو هااااا....مهناز یه دقیقه استراحت کن.... اون پاهات گناه دارن ن عزیزم تو چرا تمییز کنی...نمیذارم ب سیاه و سفید دست بزنی....:hapydancsmil: من خودم الان پا میشم مس میسابم... ....کلمه استراحت برام تعریف نشده اصلا..میدونی ک...همش دارم وَرجه وُرجه میکنم.... لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ مبارک است مبارک است بدهید شیرینی ما مارااااااااا سلامممم...ممنوووووونم..... مرسی بابت شادباش.... شماهم مار میخوای........اون بالا فرناز آورده برام..... اول کادو........بعد شیرینی....:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ من چطوری باید کادو بدم الان من باور کنم بابک خودتی!!!!! باور کنم تاپیک تولد اومدی و کادو ام میدی؟؟؟؟؟؟!!!!!! جلل الخالق لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ الان من باور کنم بابک خودتی!!!!!باور کنم تاپیک تولد اومدی و کادو ام میدی؟؟؟؟؟؟!!!!!! جلل الخالق والا من اومدم شیرینی بخورم مثل اینکه میگن باید کادو داد لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ ن عزیزم تو چرا تمییز کنی...نمیذارم ب سیاه و سفید دست بزنی....:hapydancsmil:من خودم الان پا میشم مس میسابم... ....کلمه استراحت برام تعریف نشده اصلا..میدونی ک...همش دارم وَرجه وُرجه میکنم.... مگه بی معرفتم؟؟؟؟؟ دوست باید تو سختیا کنارت باشه.... خودم کمکت میکنم.... فقط یه وصیت خواهرانه کنم ....از این بابک کادو نگرفتی نزار پاشو بزاره بیرون....تولد من نیومد که هیچ کادوشم نداد که هیچ تولدمم به کل یادش نبود...:vahidrk: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ والا من اومدم شیرینی بخورم مثل اینکه میگن باید کادو داد چاق میشی انقددددددددر شیرینی میخوریااااااا اونهمه شرینی دادم خوردی تموم شد؟؟؟؟ آب میخورم میگی شیرینی بده لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ من و مهناز و زهرا من اون عینک فریم قرمزه هستم:hapydancsmil: واسه مهناز شاخ گذاشتم چقدرم خوب افتادیمااااا:hapydancsmil: عطیه این عکسُ کجا قایم کرده بودی دربه در دنبالش بودم لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ من اون عینک فریم قرمزه هستم:hapydancsmil: واسه مهناز شاخ گذاشتم چقدرم خوب افتادیمااااا:hapydancsmil: عطیه این عکسُ کجا قایم کرده بودی دربه در دنبالش بودم چه جیگر افتادیم تو عکس..... فردا صف میکشن تو پروفمون خواستگارا دیروز انداختیم....نسیم عکس انداخت.... اصن من عاشق توام:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v زهرااااااااا جونم....خوشگلمممممم....خوش اومدییییییی ب تولدممممممم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خیلی خیلی خوشحالممممممم کردی....با اومدنت :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v چ هدیه زیباااااااااااااااییییییییی ...واااااااااای چقدر دوسش دارمممممم...مرسی....خیلی نازه...مثل خودت :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مهناز دوست دارهههههههه.... اصن اومدم گل از گل همه شکفت:ws28: منم خوشحال شدم اومدم تولدت:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v گُل آوردم برای گُل :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v شاد باشی عاشقانه ی من :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ چه جیگر افتادیم تو عکس.....فردا صف میکشن تو پروفمون خواستگارا دیروز انداختیم....نسیم عکس انداخت.... اصن من عاشق توام:hapydancsmil: خیلی جیگریم درو محکم ببند نیان بابا... در حد ما هیشکی نیس میدونی دیروز بود؟؟ خو از دیروز کجا قایم کرده بودی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ درود بر ارشد محمد.....خوش اومدیییییییییی ب تولدمممممممممم.....:hapydancsmil:....خوشحالم کردییییییی زیادبلی بفرمایید از خودتون پذیرایی کنید....:hapydancsmil: توت فرنگی.......عواقب خوبی نداره....مگه یادت رفته........از حمید سی اف دی بپرس........کار ب چاقو کشی رسید.... توت فرنگیا ماله خودمه.... اون همه توت فرنگی ریخته اون وسط :icon_pf (34): سه تا دونه که نیست لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ خیلی جیگریم درو محکم ببند نیان بابا... در حد ما هیشکی نیس میدونی دیروز بود؟؟ خو از دیروز کجا قایم کرده بودی اینارو نسیم انداخته تو گوشیه اون بود دیر برام فرستاد منم دیر گذاشتم اینجا تو ندیدی در حد ما نیستن ماااااا خانوم مهندس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده