.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ به نام خدا این نرم افزاری که قصد آموزشش رو دارم و امیدوارم مفید باشه یه نرم افزار تخصصی میکرو کنترلر PIC هست.که دفعه قبل آموزش به زبان اسمبلیش رو تقریبا تکمیل کردم.توی این تاپیک قصد دارم آموزش و برنامه نویسی به زبان C رو شروع کنم. از خود سایت میکرو چیپ میتونید این نرم افزار رو دانلود کنید. هم خود نرم افزار رو و هم کامپایلر اون رو.من میتونم براتون لینک دانلود رو بذارم اما خوبه که خودتون برین توی این سایت و دیدن کنید از سایتش و البته کامپایلرش رو هم دانلود کنید.(این خیلی مهمه) برای دانلود خود نرم افزار ( از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) استفاده کنید البته این سایت رو باید با فیلتر شکن باز کنید و برای دانلود کامپایلر ( از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) استفاده کنید این هم با فیلتر شکن باز میشه. فرقی نمیکنه هر ورژنی رو دوست دارین دانلود کنید لزومی نداره ورژن نرم افزارتون با ورژن کامپایلرتون یکی باشه. نصب نرم افزار بسیار ساده هست اما من یه کوچولو توضیح میدم.. همه چیزایی که اینجا قصدشو دارم بگم نتیجه آموزش خود خوان خودم و چیزایی هست که تجربشون کردم این آموزش برای میکروکنترلر PIC18F4550 هست که خیلی میکرو خوبی هستش...آموزشش هم خیلی کم پیدا میشه..امیدوارم مفید باشه در پست بعدی 8 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ خوب وقتی نرم افزار رو دانلود میکنید و همین طور کامپایلرش رو اولین کار اینه که خود نرم افزار رو دانلود کنید که این شکلیه : همینطوری NEXT رو بزنید صبر کنید INSTALL بشه و نصب خود برنامه تموم...وقتی نصب این برنامه تموم شد بهمون یه اخطار میده مبنی بر اینکه کامپایلر XC این برنامه هنوز نصب نشده..که ما الان غافلگیرش میکنیم..چون میخوایم نصبش کنیم....که گفتم فرقی هم نداره ورژن هاشون با هم یکسان نباشه : این رو هم که نصب کنید دیگه نرم افزار آماده هست که باهاش کار کنیم. حالا وقتی برنامه رو باز میکنید شکل زیر رویت میشه که برنامه داره لود میشه تا بیاد بالا.. 8 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ وقتی برنامه باز میشه با صفحه زیر روبرو میشین که باید اون آیکونی رو روش کلیلک کنید که من براتون دورشو با قرمز خط کشیدم : 8 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ خوب حالا نوبت میرسه به انجام وایجاد یه پروژه جدید..به ترتیب باید کارهای زیر رو انجام بدین : تو هر مرحله گزینه NEXT رو کلیک کنید: 8 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ این سه مرحله هم برین دیگه تموم شدههههههههه و یه پروژه جدید ساختین : 8 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ همونطور که تو شکل زیر میبینید فایل برنامه ساخته شده: حالا به تزتیب این گزینه هایی رو که خط کشیدم باید انجام بدیم تا برسیم به مرحله نوشتن برنامه 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده