baran00 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سلاممن یک خط و یک نقطه دارم که باید محل تقاطع صفحه ای که از این نقطه میگذرد را با این خط به دست بیارم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. the refrence point of q is the intersection of c with the hyper plane who takes c as normal vector and with q on it. 1 لینک به دیدگاه
ehsan_faal 561 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سلام. مطمئن نیستم منظورتون اینه که با متلب این کارو انجام بدین یا نه، اما به هر حال روال کلی برای این کار رو میتونین توی این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دنبال کنید. 1 لینک به دیدگاه
baran00 30 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ ممنون از پاسختون. اما برنامه متلبش رو می خوام. 1 لینک به دیدگاه
ehsan_faal 561 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ برنامهی خاصی که نداره شما میتونی همون الگوریتم رو توی متلب پیاده کنی. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو هم ببینی بد نیست. 1 لینک به دیدگاه
baran00 30 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ ممنونم.مشکل اینجاست که بعد نقطه متغیره و 3 نیست. می تونه 2 یا حتی 30 باشه. 1 لینک به دیدگاه
ehsan_faal 561 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ میشه یه مثال بزنید؟ شاید بهتر بشه کمک کرد 1 لینک به دیدگاه
baran00 30 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ من دارم یک مقاله پیاده سازی می کنم که در یک قسمت از برنامه از الگوریتم pso استفاده می کنه. در هر لحظه یک عضو از جمعیت را می گیره که ابعاد این عضو nvar هست و توسط کاربر در ابتدای برنامه تعیین می شه. برای به دست آوردن gbest باید محل تقاطع یک خط با صفحه ای که این عضو در اون قرار داره به دست بیارم. چه طوری می تونم یک فایل ضمیمه کنم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
baran00 30 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ داخل این فایل یک شکل هست. شاید بهتر بتونه منظورم را برسونه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده