Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ چشم.میخواستم بهتون بگم...دسترسی ب پست اول ندارم که لیست ویرایش کنم. ایشونم نیستن یه مدته. واسه خاطر همین آقا سجاد اول گذاشتم. راسی همون مهلت 3روزه باشه؟ مرسی. دسترسی و اینا رو به اراشد بگو ردیف کنن به نظرم از اونجایی که بچه ها الان خیلی خسته ان و حال ندارن، وقتش بیشتر بشه که بیان و بحرفن. 7 لینک به دیدگاه
Coral_Mary 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ سلام منم دوس دارم:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ سلام منم میخاااام داوطلب بشمممم 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ من الان دقیقا باید چیکار کنم ؟ دیر وقته بخواب:) میخوای شرکت کنی اسمت بره تو لیست؟!! 6 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ سلام یبارفکنم توتحلیل بود صندلی داغ بود شرکت کردم البته مال فردی دیگرمن که تحلیل ندارمکاربه جای باریک کشید چرا .چون همه توتعریف خوبیم ووقتی کسی ازماتعریف کنه مهربان وباشخصیتیم ولی نقد ............... البته همه نیستیما. طی سوالاتی وخوندن مطالب قبلی تونستم نقطه ضعف راپیداکنم وکنند وچندنفردیگه هم بودند که دست رویه چیزگذاشته بودنداون طرف هم تعصبی خاص داشت همینم باعث عصبانیت شد کاربه پیغام خصوصی کشیدواون تاپیکم بسته شد وگرنه نقشه ها براش داشتم....... خلاصه بعدازمدتی رفتم عذرخواهی کردم هرچی باشه این فقط تحلیله واینهم باید درک کنیم همه شبیه هم نیستند . اینم بگم بعضی ها ذاتا خونسرد وآرومند که واقعا سختند آدم هرچی بگه بیشتر اج خودش درمیاد. بعضی ها بلدند کلک میزنند با آ رامش وصبر جواب میدن ویجوروانمود میکنن خونسردند ولی نیستند خودشون هم می دونند.اینها یک مقدارسختند ولی اگردقت کنی یه سوتی های می بینی بعصی هام همینجوریش نمی شه با یه من عسل خودشون حالا بخای ضربه هم بزنی:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ این یک جواب شفاف نیست.خودآگاه ناپایدار تر از ناخوداگاه ه. چون بیشتر انچه ک تو دنیای مجازی و گاها حتی حقیقی می نماییم، شامل خودآگاه ه، لذا یک بار قبول نیست ببین چ صغرا کبری چیدما اونم چه صغرا کبریییییی شما 4-5سال پیش لابد تاپیک زدید ملت پاسخگوی قبلی مغقودالاسر شدن تا حالا هرکی دوس داشت و انتقاد داشت خیلی خوبه که بهم بگه واقعا خوشحالم میکنه حالا بدون تاپیک هم میشه :biggrin::girl_angel: 4 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ سلام اسم منم اضافه کنید لطفا 4 لینک به دیدگاه
hamedc 265 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ دیر وقته بخواب:) میخوای شرکت کنی اسمت بره تو لیست؟!! شب زمانیه برای نخوابیدن و از این حرفا اسمم رفت تو لیست بعدش باید چیکار کنم دقیقا؟ بره تو لیست 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ من که جز آخرین نفراتی بودم که تحلیل شدم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ من که جز آخرین نفراتی بودم که تحلیل شدم بهمن میگی نتیجش چی بود بایدخیلی سخت باشه 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ بهمن میگی نتیجش چی بود بایدخیلی سخت باشه اینجاس بخون خودتم اومدی فک کنم یادم نیست [h=3]تحلیل شخصیت شماره 117 ....... (ناصر) just mechanic[/h] 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ منم هستم سلام برادرامیری چه شود این تحلیلها :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ اینجاس بخونخودتم اومدی فک کنم یادم نیست تحلیل شخصیت شماره 117 ....... (ناصر) just mechanic راستی تفاوت تحلیل باصندلی داغ چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ راستی تفاوت تحلیل باصندلی داغ چیه؟ صندلی داغ سوال میپرسید اما اینجا در مورد شخصیت طرف نظر میدید 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ صندلی داغ سوال میپرسیداما اینجا در مورد شخصیت طرف نظر میدید 1-به نظرت کدوم سخت تراست؟ 2-توکدوم می توان انتقادکرد؟ 3-خود همین موضوع " اینجا در مورد شخصیت طرف نظر میدید"جای بحث داره ؟نداره ؟چرا؟ دلیلت چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ سلام برادرامیریچه شود این تحلیلها :gnugghender: به به محمد علی خان چطوری رفیق؟ باز گفتی امیری؟:vahidrk: عامری هستم برادر من عامری 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ به به محمد علی خان چطوری رفیق؟باز گفتی امیری؟:vahidrk: عامری هستم برادر من عامری مرسی عزیزم اولی که ردشدی -0- 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده