masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ معرفی: کتاب “تجزیه و تحلیل مواد غذایی” اطلاعاتی در زمینه تکنیک های مورد نیاز برای تجزیه و تحلیل مواد غذایی در تجربیات آزمایشگاهی را فراهم می کند تمام موضوعات پوشش داده شده شامل اطلاعاتی در زمینه اصول پایه ای، روش ها، مزایا، محدودیت ها و کاربردها می باشند این کتاب برای دوره های کارشناسی در زمینه تجزیه و تحلیل مواد غذایی، ایده آل است و همچنین یک منبع ارزشمند برای متخصصان در زمینه صنعت مواد غذایی می باشد. اطلاعات عمومی در زمینه مقررات، استانداردها، برچسب زدن، نمونه برداری و کنترل داده به عنوان پیش زمینه ای برای فصل های مربوط به روش های خاص در تشخیص ترکیبات شیمیایی و ویژگی های مواد غذایی ارائه شد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده