Mohammad-Ali 9730 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ شما کتابی که نویسندش ایرانی هست می پسندید یاخارجی ؟ چرا ؟ 4 لینک به دیدگاه
oiuwer 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۴ البته بستگی به مضمون کتاب داره... برای مثال در مورد رمان من نویسنده های خارجی رو ترجیح میدم اول بخاطر تصویرسازی های دقیق, زیبا و پر از جزئیاتشون و دوم بخاطر اینکه جدیدا وقتی رمان های ایرانی رو میخونم یجورایی همه شبیه همن. ولی درمورد کتاب شعر کاملا برعکسه.... در مورد بقیه کتاب ها هم بستگی به مضمون و بازخورد هایی که کتاب گرفته داره... 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ شما کتابی که نویسندش ایرانی هست می پسندید یاخارجی ؟ چرا ؟ من به شخصه ترجیح میدم کتابای نویسنده های خارجی رو بخونم نویسنده های ایرانی هم که کتاباشونو دوس دارم خیلی خیلی انگشت شمارن البته الان زنده نیستن یکی از دلایلشو oiuwer گفتن تو پستشون ، اکثرا شبیه همن انگار فقط خواستن بنویسن ولی دلایلی زیاد دیگه ای هم هست ، تو پست دیگه حتما عنوان می کنم 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۴ lk k,aji ihd ohv[d v, fdajv ld\sknl :icon_pf (34): من نوشته های خارجی رو بیشتر میپسندم هستن نویسنده هایی ایرانی که نوشتههاشونو بخونم ولی بستگی داره شاید یه کتابشو بخخونم اما کتاب دیگه ازش رو نه و خوندن کتاباش دلیل بر این نیست تفکراتی همسو با اون رو داشته باشم 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ من اکثرا کتابهای خارجی رو میخونم.البته به زبان اصلی. ترجمه هاشون کلا دور از معانی اصلی نوشته میشن. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده