*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ با این کارتون واقعا موافقم..عالیه 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ پس یعنی باید بگردیم تا کلمه جدید پیدا کنیم درسته؟؟ گلم الان چه حروفی رو میتونی کلمات معماریش رو + یه توضیح کوچولو پیدا کنی؟ آهان بيان پروفايلت ؟ اونجا فرم پر كنم میخوای عضو شی؟ مطمئنی؟ همه مواردش رو خوندی؟ اگه اره من برات دعوت نامه بفرستم 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ با این کارتون واقعا موافقم..عالیه میسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:flowerysmile: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ خیلی دوست دارم منم عضو شم.........فقط نمیدونم از پسش بر میام یا نه..!!! 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ خوب خیلیا هستن...بلد نبودم هم میرم میگردم....مگه بده به اطلاعات ادم اضافه شه؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ یه سئوال: ابن فرهنگ لغات می تونه مصور باشه، به نظرتون بهتر نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ خیلی دوست دارم منم عضو شم.........فقط نمیدونم از پسش بر میام یا نه..!!! قوانینش رو خوندی خانومی؟ اگه بتونی بمونی انجمن همه به هم کمک میکنیم کسی هم کم نیاره فعالیت هم فقز دیکشنری نیست بیشتره که میخوایم مثلا اسکیس مسابقه بدیم یا حتی تو پروژه ها همدیگه رو کمک کنیم:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ یه سئوال: ابن فرهنگ لغات می تونه مصور باشه، به نظرتون بهتر نیست؟ مصور؟ معنی مصور رو متوجه نمیشم خوب خیلیا هستن...بلد نبودم هم میرم میگردم....مگه بده به اطلاعات ادم اضافه شه؟ دخیخا گلم:flowerysmile: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ گلم الان چه حروفی رو میتونی کلمات معماریش رو + یه توضیح کوچولو پیدا کنی؟ میخوای عضو شی؟ مطمئنی؟ همه مواردش رو خوندی؟ اگه اره من برات دعوت نامه بفرستم چرا اینجوری میگی مطمئنی؟؟:banel_smiley_52:ادم میترسه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ مصور؟معنی مصور رو متوجه نمیشم دخیخا گلم:flowerysmile: مصور یعنی با تصویر! 1 لینک به دیدگاه
ShErViN 1765 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ من معمار نیستم اما معمار ها را دوست دارم ! 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ سپیده جون یه چیزی..میشه راندو هم باشه..خوبه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ اقا منبعععععععععععععععععععع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه كارش كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ اقا منبعععععععععععععععععععع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه كارش كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ستاره جان حرص نخور عزیز... فشار خونت می ره بالا الان منبع رو می گه. 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ اگه يكي الف باشه بايد چندتا بنا وكلمرو پدا كنه؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ اقا منبعععععععععععععععععععع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه كارش كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منبع؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ مصور یعنی با تصویر! :ws3::ws3: چرا اینجوری میگی مطمئنی؟؟:banel_smiley_52:ادم میترسه دوست داری عضو شی؟:pichak: لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ منبع؟؟؟؟؟؟؟ گفتم هر کی هر چی داره ستاره جان حرص نخور عزیز... فشار خونت می ره بالا الان منبع رو می گه. اقا منبعععععععععععععععععععع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه كارش كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :icon_razz: سپیده جون یه چیزی..میشه راندو هم باشه..خوبه؟؟؟ گفتم گلم تازه یه استارت ار هستش همه چی میشه:shad: من معمار نیستم اما معمار ها را دوست دارم ! منم بابابزرگم رو خیلی دوس دالم:w31: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده