sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ من يه كتاب دارم اصلاحات معماري انگليسي به فارسي از مجتبي دولتخواه چطوره 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ مطالعه کنید: نتایج جلسات معماری 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ من گريه كردم نگيد چرات:icon_pf (34)::shame: 1 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااااااام..منم اومدم... خوبین؟چه خبلاااااااااااااااااااااا؟ 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ من يه كتاب دارم اصلاحات معماري انگليسي به فارسي از مجتبي دولتخواه چطوره خوبه عالیه پس تو منبع داری:flowerysmile: يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟هركسي بايد يه حرفي برداره یهنی یکی یه حروف الفبا برداره تا قاطی نشه با هم مثلا الف با تو:flowerysmile: به نظر من چنر تا منبع معتبر باید گیر بیاریم. اگر جدید باشه بهتره.بعد بزاریم کنار هم مقایسه کنیم. من به منبع انگلیسی دسترسی دارم. اون دفعه هم گفتم. ته همه ی کتابامون لغت نامه ی انگلیسی به انگلیسی هست. فکر می کنید مفید باشه؟ مهناز جان فکر نکنم هممون بتونیم از یه منبع استفاده کنیم و فقط تایپ کنیم اینجوری یه چی میشه که فقط کپی کردیم اگه منبع ها یکی نباشه آخر سر یه دیکشنری ایجاد میشه که واسه خودمون جدیده و خودمونم نداریم:flowerysmile: نظرت چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ خوب حلا بايد چه كرددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/// 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ من گريه كردم نگيد چرات:icon_pf (34)::shame: چرا؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ خوبه عالیه پس تو منبع داری:flowerysmile: یهنی یکی یه حروف الفبا برداره تا قاطی نشه با هم مثلا الف با تو:flowerysmile: مهناز جان فکر نکنم هممون بتونیم از یه منبع استفاده کنیم و فقط تایپ کنیم اینجوری یه چی میشه که فقط کپی کردیم اگه منبع ها یکی نباشه آخر سر یه دیکشنری ایجاد میشه که واسه خودمون جدیده و خودمونم نداریم:flowerysmile: نظرت چیه؟ خوبه. البته باید دید کسانی که می خوان این کار رو انجام بدن چقدر مسئولیت پذیر هستن + اینکه منابع چیه. 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ خوب حلا بايد چه كرددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/// چه پیشنهادی داری:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ یهنی یکی یه حروف الفبا برداره تا قاطی نشه با هم مثلا الف با تو:flowerysmile: من با يد كلماتي كه با الف شروع ميشه رو بگم به فارسي:icon_pf (12): 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااااااام..منم اومدم...خوبین؟چه خبلاااااااااااااااااااااا؟ سلام گلم. خودت ببین دیگه.... می فهمی چه خبره. 4 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ چرا؟ يا شماها دير مياين يا صفحه من بد باز ميشه:putertired: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ خوبه. البته باید دید کسانی که می خوان این کار رو انجام بدن چقدر مسئولیت پذیر هستن + اینکه منابع چیه. آره اینم هست فعلا که 3 نفریم که مطمئنن هستیم بقیه هم کم کم موندگار شن حتما کمک میکنن 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ آره اینم هست فعلا که 3 نفریم که مطمئنن هستیم بقیه هم کم کم موندگار شن حتما کمک میکنن امیدوارم 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ یهنی یکی یه حروف الفبا برداره تا قاطی نشه با هم مثلا الف با تو:flowerysmile: من با يد كلماتي كه با الف شروع ميشه رو بگم به فارسي:icon_pf (12): هم فارسی هم توضیح و معنیش به فارسی يا شماها دير مياين يا صفحه من بد باز ميشه:putertired: دیر باز میشه الان 4 صفحه شد هااااا:62izy85: 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ الان زمانش خوب نسيتا اگه بزاريم اواخر ماهه ديگه بهتره چون الان بچه ها درگير پروژه وامتحاناتشونن 3 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ من ازشنبه امتحاناتم شروع ميشه براي بعدش خوبه ديگه اره؟////////// لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ درضمن بايد مطالبم رو همين جا بذارم:w127: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده