alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ سلام سلام خوب بچه ها ما اینجا جم شدیم که به یه نتیجه ایی برسیم بعد از این همه جلسه ایی که دادیم خوب تا اینجا واسه دیکشنری به این نتیجه رسیدیم فارسی به فارسی باشه حالا میمونه که از چه چیزایی باشه دسته بندیه هر فرد که هر کی کودوم الفبا رو برمیداره زمان شروع و زمان پایان و درباره ی دیگر مسائل پیشنهادیه شما دوستان:flowerysmile: منتظرتون هستم مطالعه کنید:نتایج جلسات معماری 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ می شه بچه های دیگه رو هم خبر کنی لطفا؟ دو نفری به نتیجه نمی رسیم. 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ خوبببببببببببب من اومدمممممممممممممممم سلام به همه كوشن پس بقيه؟ اقا تا كي جلسه داريم؟ بگين؟ 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ اومددددددددددددددددددددددددددم سلام بر معماران گل؟ چه خبر؟ 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ شلاااااااااام به همه. خوفین؟ 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ خوب بچه ها فعلا همینیم کسی نظری داره؟ من امشب باید گروه رو ببندم 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ سپيده اين گروهتون كه قبلا اعلام كرديد فقط ثبت نام كردنو جيم فنگگگگگگگگ؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ سپیده جان منبع بده که از روی اون کار کنیم. 2 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ يا من بي حوصله ام يا شماها پر طاقت 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ شرمنده سپیده جان ولی من اصلا نمیدونم درباره ی چی دارین صحبت میکنید و درباره ی چی میخواین تصمیم بگیرید! 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ سپيده اين گروهتون كه قبلا اعلام كرديد فقط ثبت نام كردنو جيم فنگگگگگگگگ؟؟؟؟؟؟؟؟ آره دقیقا سپیده جان منبع بده که از روی اون کار کنیم. مهناز جان من منبع فارسی انگلیسی دارم نمایشگاه دنبال همچین چیزی بودم چون قرار بود فارسی انگلیسی باشه اما الان عوض شدهقراره فارسی فارسی باشه شما پیشنهادی داری؟ 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ اوا باز شد............... منم روشن کنین لطفا شوتم! 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ سپيده نمي دونم موضوع چيه ولي نظر من اينه اگر فرهنگ لغت درست مي كنيد به هردو زبان باشه خوندني تره:icon_pf (12): 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ سارا جون قراره يك ديكشنري زده بشه كه فعلا قرار شده فارسي به فارسي باشه به اين ترتيب كه به ترتيب حروف الفبا يك كلمه معماري رو تعريف ميكنيم و............. كه امروز بايد گروه ها ملوم شن وبا جزئيات بيشتري بايد توضيح داده شه 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ بايد چكاركنيم پیشنهاد واسه کارهای گروهی و معماری تصمیم واسه ایجاد یه دیکشنریه معماری(فارسی به فارسی) يا من بي حوصله ام يا شماها پر طاقت همه موارد شرمنده سپیده جان ولی من اصلا نمیدونم درباره ی چی دارین صحبت میکنید و درباره ی چی میخواین تصمیم بگیرید! کلا جلسه گداشتیم که واسه نلارمون یه گروه بسازیم و کارای معماری و تخصصی کنیم الان پیشنهادی که شده ایجاد یه دیکشنریه معماریه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ آره دقیقا مهناز جان من منبع فارسی انگلیسی دارم نمایشگاه دنبال همچین چیزی بودم چون قرار بود فارسی انگلیسی باشه اما الان عوض شدهقراره فارسی فارسی باشه شما پیشنهادی داری؟ به نظر من چنر تا منبع معتبر باید گیر بیاریم. اگر جدید باشه بهتره. بعد بزاریم کنار هم مقایسه کنیم. من به منبع انگلیسی دسترسی دارم. اون دفعه هم گفتم. ته همه ی کتابامون لغت نامه ی انگلیسی به انگلیسی هست. فکر می کنید مفید باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ سارا جون قراره يك ديكشنري زده بشه كه فعلا قرار شده فارسي به فارسي باشهبه اين ترتيب كه به ترتيب حروف الفبا يك كلمه معماري رو تعريف ميكنيم ميكنيم كه امروز بايد گروه ها ملوم شن وبا جزئيات بيشتري بايد توضيح داده شه يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟ هركسي بايد يه حرفي برداره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده