alireza&sepide 5478 ارسال شده در 16 شهریور، 2010 سلام سلام خوب بچه ها ما اینجا جم شدیم که به یه نتیجه ایی برسیم بعد از این همه جلسه ایی که دادیم خوب تا اینجا واسه دیکشنری به این نتیجه رسیدیم فارسی به فارسی باشه حالا میمونه که از چه چیزایی باشه دسته بندیه هر فرد که هر کی کودوم الفبا رو برمیداره زمان شروع و زمان پایان و درباره ی دیگر مسائل پیشنهادیه شما دوستان:flowerysmile: منتظرتون هستم مطالعه کنید:نتایج جلسات معماری 8
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 16 شهریور، 2010 می شه بچه های دیگه رو هم خبر کنی لطفا؟ دو نفری به نتیجه نمی رسیم. 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 16 شهریور، 2010 خوبببببببببببب من اومدمممممممممممممممم سلام به همه كوشن پس بقيه؟ اقا تا كي جلسه داريم؟ بگين؟ 4
.FatiMa 36559 ارسال شده در 16 شهریور، 2010 اومددددددددددددددددددددددددددم سلام بر معماران گل؟ چه خبر؟ 6
alireza&sepide 5478 مالک ارسال شده در 16 شهریور، 2010 خوب بچه ها فعلا همینیم کسی نظری داره؟ من امشب باید گروه رو ببندم 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 16 شهریور، 2010 سپيده اين گروهتون كه قبلا اعلام كرديد فقط ثبت نام كردنو جيم فنگگگگگگگگ؟؟؟؟؟؟؟؟ 1
M_Archi 7762 ارسال شده در 16 شهریور، 2010 شرمنده سپیده جان ولی من اصلا نمیدونم درباره ی چی دارین صحبت میکنید و درباره ی چی میخواین تصمیم بگیرید! 2
alireza&sepide 5478 مالک ارسال شده در 16 شهریور، 2010 سپيده اين گروهتون كه قبلا اعلام كرديد فقط ثبت نام كردنو جيم فنگگگگگگگگ؟؟؟؟؟؟؟؟ آره دقیقا سپیده جان منبع بده که از روی اون کار کنیم. مهناز جان من منبع فارسی انگلیسی دارم نمایشگاه دنبال همچین چیزی بودم چون قرار بود فارسی انگلیسی باشه اما الان عوض شدهقراره فارسی فارسی باشه شما پیشنهادی داری؟ 1
sarai 769 ارسال شده در 16 شهریور، 2010 سپيده نمي دونم موضوع چيه ولي نظر من اينه اگر فرهنگ لغت درست مي كنيد به هردو زبان باشه خوندني تره:icon_pf (12): 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 16 شهریور، 2010 سارا جون قراره يك ديكشنري زده بشه كه فعلا قرار شده فارسي به فارسي باشه به اين ترتيب كه به ترتيب حروف الفبا يك كلمه معماري رو تعريف ميكنيم و............. كه امروز بايد گروه ها ملوم شن وبا جزئيات بيشتري بايد توضيح داده شه 2
alireza&sepide 5478 مالک ارسال شده در 16 شهریور، 2010 بايد چكاركنيم پیشنهاد واسه کارهای گروهی و معماری تصمیم واسه ایجاد یه دیکشنریه معماری(فارسی به فارسی) يا من بي حوصله ام يا شماها پر طاقت همه موارد شرمنده سپیده جان ولی من اصلا نمیدونم درباره ی چی دارین صحبت میکنید و درباره ی چی میخواین تصمیم بگیرید! کلا جلسه گداشتیم که واسه نلارمون یه گروه بسازیم و کارای معماری و تخصصی کنیم الان پیشنهادی که شده ایجاد یه دیکشنریه معماریه 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 16 شهریور، 2010 آره دقیقا مهناز جان من منبع فارسی انگلیسی دارم نمایشگاه دنبال همچین چیزی بودم چون قرار بود فارسی انگلیسی باشه اما الان عوض شدهقراره فارسی فارسی باشه شما پیشنهادی داری؟ به نظر من چنر تا منبع معتبر باید گیر بیاریم. اگر جدید باشه بهتره. بعد بزاریم کنار هم مقایسه کنیم. من به منبع انگلیسی دسترسی دارم. اون دفعه هم گفتم. ته همه ی کتابامون لغت نامه ی انگلیسی به انگلیسی هست. فکر می کنید مفید باشه؟ 1
sarai 769 ارسال شده در 16 شهریور، 2010 سارا جون قراره يك ديكشنري زده بشه كه فعلا قرار شده فارسي به فارسي باشهبه اين ترتيب كه به ترتيب حروف الفبا يك كلمه معماري رو تعريف ميكنيم ميكنيم كه امروز بايد گروه ها ملوم شن وبا جزئيات بيشتري بايد توضيح داده شه يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟ هركسي بايد يه حرفي برداره
ارسال های توصیه شده